כאבים עזים/ כמו לידה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים/ כמו לידה
    מרי
    23/09/2007

שלום ! בשבוע האחרון סבלתי מכאבי גב עזים בגב תחתון.מאחר ואני סובלת משתי פריצות דיסק, וסובלת מכאבים לעיתים קרובות, לקחתי 'קספו 600' (כפי שנהגתי בעבר. לאחר ארבעה ימים חשתי במשך מספר שעות הרגשת אי נוחות רבה, ולפתע כאב עז בשיפולי הבטן, עם רצון להשתין. תוך כדי ההתרוקנות הרגשתי לחץ שווה ערך ללידה. מהשלפוחית. במשך שעתיים סבלתי כאבי תופת שלוו עם לחץ עצום להשתנה, צמרמורות, זיעה והרגשה כללית קשה ביותר . את רוב הזמן העברתי בתוך אמבט מים חמים. אחרי כשעתיים הכל נרגע.
    היום ביקרתי אצל רופאת המשפחה, שחשבה שהיתה זו אבן בדרכי השתן. ואחר בדיקת דם ושתן הודיעה לי שאין ממצאים המעידים על דלקת, ואולי זוהי תופעת לוואי לאחת התרופות אותן אני נוטלת.(קספו, רמוטיב).
    אשמח לשמוע חוות דעתך. האם עלי לפנות לרופא אחר? בדיקות נוספות?
    ד.א. לאימי היו אבנים בכליות. האם יש קשר תורשתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עזים/ כמו לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים/ כמו לידה

ד''ר נחום זילבר
    28/09/2007

לפי תיאור של הכאב העז והפיתאומי מדובר כפי הניראה בעווית על רקע של אבן/פירור בדרכי השתן שסביר להניח שנפלטה. לדעתי, יש מקום לברור של מערכת דרכי השתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו