מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים עזים/ כמו לידהמרי23/09/2007
שלום ! בשבוע האחרון סבלתי מכאבי גב עזים בגב תחתון.מאחר ואני סובלת משתי פריצות דיסק, וסובלת מכאבים לעיתים קרובות, לקחתי 'קספו 600' (כפי שנהגתי בעבר. לאחר ארבעה ימים חשתי במשך מספר שעות הרגשת אי נוחות רבה, ולפתע כאב עז בשיפולי הבטן, עם רצון להשתין. תוך כדי ההתרוקנות הרגשתי לחץ שווה ערך ללידה. מהשלפוחית. במשך שעתיים סבלתי כאבי תופת שלוו עם לחץ עצום להשתנה, צמרמורות, זיעה והרגשה כללית קשה ביותר . את רוב הזמן העברתי בתוך אמבט מים חמים. אחרי כשעתיים הכל נרגע.
היום ביקרתי אצל רופאת המשפחה, שחשבה שהיתה זו אבן בדרכי השתן. ואחר בדיקת דם ושתן הודיעה לי שאין ממצאים המעידים על דלקת, ואולי זוהי תופעת לוואי לאחת התרופות אותן אני נוטלת.(קספו, רמוטיב).
אשמח לשמוע חוות דעתך. האם עלי לפנות לרופא אחר? בדיקות נוספות?
ד.א. לאימי היו אבנים בכליות. האם יש קשר תורשתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים/ כמו לידה
ד''ר נחום זילבר28/09/2007לפי תיאור של הכאב העז והפיתאומי מדובר כפי הניראה בעווית על רקע של אבן/פירור בדרכי השתן שסביר להניח שנפלטה. לדעתי, יש מקום לברור של מערכת דרכי השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)