חבלה לאשך

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חבלה לאשך
    בחור
    25/11/2009

שלום למומחים

יש לי וריקוצל בצד שמאל וציסטה גדולה בצד שמאל, בנוסף ניתן לראות את הורידים המורחבים בעין. ולכן מעל אשך שמאלי ובתוך שק האשכים יש משהו (והמשהו הזה הוא הציסטה+ הורידים המורחבים) כלומר רואים שיש משהו מעל האשך- כאליו שהאזור הזה הוא מלא ולא ריק. כשהייתי במקלחת פגע צינור המים בשק האשכים (בצד שמאל) אבל לא באשך השמאלי, הוא פגע בדיוק איפה שהציסטה נמצאת והורידים המורחבים, כלומר הוא פגע בנקודה מסויימת שהיא מעל האשך השמאלי, ונגרם כתוצאה מכך כאבים (לא כאב בלתי נסבל), אני מודאג מכך שנגרם נזק לאשך שמאלי או נזק לורידים או לצינור הזרע או לכל דבר אחר. לציין כי לא הופיע שטף דם, אבל יש ורידים מאוד מאוד דקים (אולי בעובי של 0.5 מ"מ ואפילו אולי פחות מזה - מקווה שהבנת על איזה סוג ורידים אני התכוונתי) בתחתית שק האשכים שהם נמצאים ככל הנראה בשכבת העור של שק האשכים והם היו בצבע אדום- אינני יודע אם זה נגרם כתוצאה מהחבלה או שהצבע שלהם היה ככה גםן לפני.

אני מאוד מודאג
    נא לעזור לי אם אפשר
    תודה רבה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבלה לאשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

ללא שם
    26/11/2009

צינור המים = צינור הדוש (לזה אני התכוונתי אם לא היה כל כך ברור)

איך ניתן לדעת (בלי להיבדק ע"י אורולוג ) אם נגרם נזק לאשך או לשק האשכים?
    והאם יש צורך לפנות לאורולוג? ובדחיפות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אורי גור
    26/11/2009

לפי מה שתיארת (והעדר שטף דם) לא סביר שנגרם נזק.
    אם יש לך ספק - מציע לפנות לאורולוג (או לרופא המשפחה) לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו