מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חבלה לאשךבחור25/11/2009
שלום למומחים
יש לי וריקוצל בצד שמאל וציסטה גדולה בצד שמאל, בנוסף ניתן לראות את הורידים המורחבים בעין. ולכן מעל אשך שמאלי ובתוך שק האשכים יש משהו (והמשהו הזה הוא הציסטה+ הורידים המורחבים) כלומר רואים שיש משהו מעל האשך- כאליו שהאזור הזה הוא מלא ולא ריק. כשהייתי במקלחת פגע צינור המים בשק האשכים (בצד שמאל) אבל לא באשך השמאלי, הוא פגע בדיוק איפה שהציסטה נמצאת והורידים המורחבים, כלומר הוא פגע בנקודה מסויימת שהיא מעל האשך השמאלי, ונגרם כתוצאה מכך כאבים (לא כאב בלתי נסבל), אני מודאג מכך שנגרם נזק לאשך שמאלי או נזק לורידים או לצינור הזרע או לכל דבר אחר. לציין כי לא הופיע שטף דם, אבל יש ורידים מאוד מאוד דקים (אולי בעובי של 0.5 מ"מ ואפילו אולי פחות מזה - מקווה שהבנת על איזה סוג ורידים אני התכוונתי) בתחתית שק האשכים שהם נמצאים ככל הנראה בשכבת העור של שק האשכים והם היו בצבע אדום- אינני יודע אם זה נגרם כתוצאה מהחבלה או שהצבע שלהם היה ככה גםן לפני.
אני מאוד מודאג
נא לעזור לי אם אפשר
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ללא שם26/11/2009צינור המים = צינור הדוש (לזה אני התכוונתי אם לא היה כל כך ברור)
איך ניתן לדעת (בלי להיבדק ע"י אורולוג ) אם נגרם נזק לאשך או לשק האשכים?
והאם יש צורך לפנות לאורולוג? ובדחיפות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור26/11/2009לפי מה שתיארת (והעדר שטף דם) לא סביר שנגרם נזק.
אם יש לך ספק - מציע לפנות לאורולוג (או לרופא המשפחה) לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)