מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתן עכורבחור29/11/2009
שלום,
בתקופה האחרונה קרה מספר פעמים שהשתן שלי עכור, בפעם הראשונה שמתי לב לזה אבל לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל זה כבר קרה 4-5 פעמים לא באופן רציף, כלומר בדרך כלל השתן צלול, אך קורה מדי פעם שהשתן מתעכר, לציין כי אני משתמש בתרופת למיסיל (טבליות) מזה 50 ימים (טבליה אחת ביום), בדיקות דם ותפקודי כבד לפני התחלת הטיפול בתרופה היתה תקינה לחלוטין, בדיקת דם ותפקודי כבד שבועיים אחרי התחלת הטיפול היתה גם כן תקינה ובדיקת דם ותפקודי כבד לאחר 45 ימים מהתחלת הטיפול היתה תקינה לחלוטין. לציין כי בפעם הראשונה שהשתן היה עכור קרה לאחר התחלת הטיפול בתרופה- ובכלל לא קרה דבר כזה לפני ולא היו לא בעיות בכליות או בדרכי השתן.
יש תחושת צריבה לפעמים במתן שתן ויש לי וריקוצל, תחושת צריבה בשתן היתה גם לפני התחלת הטיפול בתרופה.
מה הסיבה לכך שהשתן עכור?
האם ייתכן שזו תופעת לוואי של התרופה?
האם יש צורך לפנות בדחיפות לרופא ולבצע בדיקה לכליות או למערכת דרכי השתן?
האם ייתכן שהתרופה תהרוס את הכליה?
נא לעזור לי מה לעשות. אני פשוט מתביש ללכת שוב אל הרופא כי אני שיגעתי אותו במשך חצי השנה האחרונה, אני ביקרתי אצלו הרבה פעמים וכבר לא נעים לי שכל פעם אני הולך אליו עם סיפור אחר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סכנה?
בחור29/11/2009לציין גם כי שצבע השתן כאשר היה עכור לא היה כל כך כהה, וכמובן שהצבע משתנה לפי כמות המים שאני שותה אבל בדרך כלל אני לא שותה הרבה מים (מקסימים 0.5 ליטר ביום)- ואין לי תחושות אחרות בגוף כמו חום או כאבים...
האם ייתכן שנגרם נזק בלתי הפיך לכליות או לכל דבר אחר במערכת השתן? האם יש סכנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרד
ד''ר אורי גור30/11/2009עליך לפנות לרופא לבדיקה.
וגם לשלוח בדיקת שתן כללית ותרבית לשלול זיהום בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)