שלפוחית שתן מעובה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שלפוחית שתן מעובה
    1234
    30/11/2009

אני בן 21.
    אני מתקשה בהגעה לזקפה מספקת בעת קיום יחסי מין. (באוננות לעומת זאת אין בעיה). בנוסף אני סובל מדליפות שתן קטנות מעט לאחר השתנה. אינני מרטיב בלילה אך אני כן נוטה להתעורר יותר מפעם אחת לשירותים במהלך הלילה. בנוסף יש תדירות נמוכה ביציאות (פעם בכמה ימים).
    הייתי אצל אורולוג לפני מספר חודשים לגבי בעיית הדליפה וכל הבדיקות שעשיתי היו תקינות, אך יחד עם זאת נאמר שיש לי שלפוחית שתן מעובה.
    מן הסתם כל הסימפטומים שהעליתי הם תוצאה מכך, אך רציתי לשאול אם יש סיבה לדאגה ומה הפתרונות המומלצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית שתן מעובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 1234

ד''ר אורי גור
    30/11/2009

טפל בעצירות.
    מציע בדיקת סונר עם שלפוחית מלאה להעריך אם מעובה?
    מציע בדיקת זרימת שתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

1234
    30/11/2009

הבדיקות יעשו אך לצערי במסגרת הנוכחית (צבא) הדבר לוקח זמן.
    אשמח רק לדעת אם אתה רואה סיבה כלשהי לדאגה, והאם יש סיכוי שבעיית הזיקפה בעת קיום יחסי מין היא רפואית וניתנת לטיפול, או שנפשית בלבד?
    היו לי מספר התנסויות עם נשים שונות לאורך השנים ויחד עם זאת מעולם עוד לא הצלחתי להגיע לזקפה מספקת במהלך קיום יחסי מין. יחד עם זאת, הצורך המיני גבוה ואין כל בעיה באוננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו