בעייה בתפקוד המיני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעייה בתפקוד המיני
    רון
    01/12/2009

אני בן 22 ומצעירותי מקיים יחסי מין, לפני כחצי שנה הופיעה בעייה שברוב המקרים שאני במגע עם מישהי אני מגיע לזיקפה מלאה או חלקית אך לפני חדירה היא פשוט יורדת ואני לא יכול לבצע חדירה ואם כן אז אני גומר ממש מהר וזה ממש מדאיג אותי, זה טבעי שזה מופיע בגילי?וזה לא התנסות ראשונה שלי.. אני לא יודע למי לפנות ואיך. אם זה במרפאה שאליה אני רשום או דרך רופאים פרטיים שאני צריך לחפש
    אני טס עוד חודש לתקופה דיי ארוכה, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בזה ??
    תודה מראש !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בתפקוד המיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• .

רון
    01/12/2009

שכחתי לציין שגם אם אני מגיע לזיקפה מלאה היא נעלמת ממש מהר גם בזמן אוננות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל מאותה בעיה בדיוק

יהושע
    02/12/2009

תיאור מדויק של הבעיה שלי, רק שאני בן 18.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני לקוי

ד''ר נחום זילבר
    06/12/2009

תיאור הבעיה שלך ושל יהשוע מלמד שמדובר בבעיה פיסכולוגית או בבעיה אורגנית על רקע דליפה וורידית בפין או שילוב של שניהם יחדיו. לגבי רופאים מטפלים ניתן לראות בראשית עמוד הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו