מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת זרעשלומי25/09/2007
שלום אני בן 17 יש לי וריקוצלה באשך השמאלי שעוד לא עברה ניתוח.
הופנתי לבדיקת זרע הייתי רוצה שתפענח לי תתשובות.. האם הם בסדר?
viscosity - abnormal +
colour - normal
pH - 8.7
volume - 0.8
concentration- 35
total concentration - 28.00
percent of motile sperm - 60
rapid:30
moderate:15
slow:10
non progressive:5
total motile sperm - 16.80
percent of motile sperm after 4 hours- 40
vitality- היה ריק
agglutination- היה ריק
morphology(strict kruger) : normal forms :8%
abnormal forms : 92%
head defect: 92%
mid piece defect:ריק
tail defect:ריק
immature forms: ריק
leucocytes:ריק
rbc : ריק
עכשיו משו נוסף..שעה לפני הבדיקה בערך שההיתי בשירותים עשיתי קבה ובו זמנית בחנתי בטיפת זרע יוצאת.. האם זה משמועתי?
והאם לפי התשובות אני יכול להכניס להריון מישהיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע
ד''ר נחום זילבר28/09/2007לפי התשובה שכתבת, כמות הזרע קטנה ויתכן אף שיש משמעות לפליטת הזרע שקדמה לכך. בעתיד המנע ממגע מיני או אוננות במשך 3-4 ימים ואח כך עשה בדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאור29/09/2007
האם פליטת הזרע שקדמה לכך השפיעה גם על אחוז המורפולגיה? או רק על כמות הזרע?
כי האורולוג שלי אמר לא משנה מה הנפח.. המורפולוגיה נמוכה.. וצריך לנתח שיתקן את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל
ד''ר נחום זילבר30/09/2007כתבתי את תגובתי בהתאם למה שכתבת. אם האורולוג החליט לנתח - עשה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)