שאלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מוטרד
    05/12/2009

למה תקוע לי בראש המחשבה שאם בחורה אחת תדחה אותי כל הבנות בעולם ידחו אותי אחריה?
    אני מפחד להרגיש מושך או לערב מין באינטרקציה עם בנות ולא מקבל זקפה אמיתית כבר כמה חודשים רק מפורנו.
    שרוי בהרבה לחץ נפשי בתקופה האחרונה ולא רוצה לקחת תרופות רק דרכים טבעיות. עוסק הרבה בספורט אבל לא מצליח להרגע. בעבר הייתי פעיל מינית 300%.

בן 18 אגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה

מוטרד
    05/12/2009

ואיך מתנערים מהמחשבה שאחרי שיהיה משהו מיני אני אהיה חייב לה משהו? כאילו אני לא אוכל לסרב לדרישות של מישהי אם קיימנו יחסי מין כי אז היא תשתמש באקט המיני נגדי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטרד

ד''ר אורי גור
    09/12/2009

איני ממליץ להשתמש בתכשירים לזקפה שהרי ברור כי הבעיה מקורה בהשפעה פסיכולוגית ולכך עליך לכוון את ההתיחסות או הטיפול
    להתייעצות בנושא המטריד אותך מציע לפנות לפורום המתאים לכך (או לסקסולוג העוסק בתחום)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו