טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
למה תקוע לי בראש המחשבה שאם בחורה אחת תדחה אותי כל הבנות בעולם ידחו אותי אחריה? אני מפחד להרגיש מושך או לערב מין באינטרקציה עם בנות ולא מקבל זקפה אמיתית כבר כמה חודשים רק מפורנו. שרוי בהרבה לחץ נפשי בתקופה האחרונה ולא רוצה לקחת תרופות רק דרכים טבעיות. עוסק הרבה בספורט אבל לא מצליח להרגע. בעבר הייתי פעיל מינית 300%.
בן 18 אגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואיך מתנערים מהמחשבה שאחרי שיהיה משהו מיני אני אהיה חייב לה משהו? כאילו אני לא אוכל לסרב לדרישות של מישהי אם קיימנו יחסי מין כי אז היא תשתמש באקט המיני נגדי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איני ממליץ להשתמש בתכשירים לזקפה שהרי ברור כי הבעיה מקורה בהשפעה פסיכולוגית ולכך עליך לכוון את ההתיחסות או הטיפול להתייעצות בנושא המטריד אותך מציע לפנות לפורום המתאים לכך (או לסקסולוג העוסק בתחום)
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד