טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הנני בת 34וסובלת בעקבות (לידה ראשונה לפני כשנה) ארוכה וקשה, ולידה שניה לפני כשבועיים מצניחה קשה ברמה 4 של כל שלפוחית השתן אל מחוץ לאיבר.האם ניתוח רשת יתאים לי כשאסיים את משכב הלידה ?(כ6 שבועות) זה מה שרופאי המליץ לי, האם לאחר הניתוח אוכל לשאת הריון נוסף כרגיל? (בטח שללדת בלידה קיסרית ולא רגילה נכון???), ניסיתי בינתיים לשים טבעת פרסארי אך כל הגדלים ממש נזלו מגופי, אני לא מעוניינת במשהו זמני אלא בניתוח שיתקן את מצבי, זה לא נוח ונעים ומביש ביותר (בפרט מפני בעלי ומקיום יחסי המין בעתיד) מה עושים מה ההמלצה הטובה ביותר? סליחה על אריכות השאלה והפניה ושוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית תעברי את התקופה של 6-8 השבועות הראשונים שלאחר הלידה בשלום. לאחר מכן, פני לגניקולוג המטפל בבעיה זו בצורה שתיארת בעיקר כי את חושבת בעתיד על הריונות נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד