מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זקפה...יבגניה09/12/2009
אני מבררת בקשר לבן זוגי, גילו לו לפני כמה שנים את מחלת תרשת נפוצה, אני לא יודעת אם זה בגלל המחלה אך נכון לכרגע הוא סובל מחוסר זקפה ומאי יכולת לגמור( הוא גומר אבל לא תמיד) היינו אצל רופא אורולוג בקופה אבל הוא לא עזר...
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לאורולוג ולהמשיך הטיפול
ד''ר אורי גור09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
יבגניה11/12/2009היינו אצל אורולוג, אבל האורולוג של המרפאה לא מבין בזה כלום, ואין לנו בעיר אורולוג אחר בגלל זה אני פונה אליך...
מה אני יכולה לעשות במצב שלו??????????????
רוב הזמן הפין שלו במצב ישן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבגניה
ד''ר אורי גור12/12/2009לא אוכל לעזור פרט להמלצה להיבדק ולקבל טיפול אצל בעל מקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו
יבגניה13/12/2009האם אפשר לקחת קדקס במהלך כל החיים?
הוא מאוד מתוסכל מהנושא ואני אפילו חושבת שזה משפיע אליו פסיכולוגית.
אנחנו שוקלים ללכת להיתעצות עם רופא מומחה באורולוגיה לתפקוד מיני.... האם זה יכול לעזור) המליצו לו על בדיקת זרע שהוא לא הצליח!
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבגניה
ד''ר אורי גור14/12/2009אפשר לקחת קדקס באופן קבוע (אך אינו מיועד לטיפול בהפרעות בתפקוד מיני)
אין ספק שהתסכול עלול להשפיע גם פסיכולוגית
ממליץ לפנות לאורולוג העוסק בתפקוד מיני
לא ברור הקשר או הצורך בבדיקת זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)