מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באשכיםאורן27/09/2007
שלום, אני בן 14 ולפעמים שאנ יושב זמן ממושך על כיסא (על ספא לא) בעיקר כיסא במחשב ובבית ספר אז יש לי כאבים כאלה ממש קטנים כמו דקירות כאלה.. זה כאב כזה כאילו אני יושב יותר מדי.
זה לא כאבים מציקים במיוחד וזה קורה כמו שכתבתי בעיקר שאני בכיסא במחשב או בבית ספר.
וזה גם אחרי זמן ממושך. היום למשל ישבתי די הרבה מול מחשב וקמתי אחרי חצי שעה-שעה אבל זה לא כאב לי היום. אז מה זה יכול להיות? כי אני בריא בסך הכל ואין לי שום בעיה באשכים או בכל מקום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט חשוב
אורן27/09/2007יש לציין שזה התחיל לפני חודש וחצי בערך חודשיים לא יותר.
אני גם מקורר ומצונן, יכול להיות שזה קשור? כי בחודשיים האחרונים הייתי די הרבה מקורר בגלל המזגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער- אבל עוד פרט חשוב!
אורן27/09/2007זה בדרך כלל באשך שמאל. ולפעמים אפילו אני צריך לקום כי הישבן קצת כואב לי.
האם זה קשור לזה שזה כיסאות די קשיחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו זה קרה לי וזה לא דקירות בעצם
אורן27/09/2007סליחה שאני שולח עוד הודעה, פשוט אני שוכח כל הזמן פרטים.
זה לא דקירות. זה כאילו אני מרגיש שאני חייב לשנות תזוזה או לקום לשנייה מהכיסא.
יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי לפעמים שתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באשכים
ד''ר נחום זילבר28/09/2007אני ממליץ לאור גילך הצעיר והכאבים שמטרידים אותך לפנות לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)