תדירות גבוה של מתן שתן וצורך במאמץ

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תדירות גבוה של מתן שתן וצורך במאמץ
    א.
    12/12/2009

שלום.
    שאלתי היא כזאת: אני סובל כבר במשך קרוב לשנה מבעיית תדירות גבוה של מתן שתן יחד עם האטה בזרם וצורך במאמץ ע"מ להשתין. הדבר הולך ומחמיר עם הזמן. בחודשיים אחרונים גם התחילו לי כאבים בגב התחתון והאזור הסובב כולל לעיתים כאבי אשכים. הכאבים אינם חזקים או ממוקדים אך חוזרים על עצמם. חימום אזור האגן עוזר נגד הכאבים. הלכתי מס' פעמים לאורולוג וניתנה לי תרופה נגד שלפוחית רגיזה - כבר מ 3 סוגים, ללא שיפור.
    כל הסיפור הנ"ל מלווה בירידה חדה מאוד בכמות הזרע הנפלט בזמן קיום יחסים. הדבר מדאיג אותי מאוד לאחר שקראתי קצת מאמרים על מחלות עם תסמינים שכאלו.

למרות כל הנאמר רופא מסרב לבצע בדיקת ערמונית ושולל על הסף את האפשרות. אני צעיר יחסית (31) אך למרות זאת היתי רוצה לבדוק אפשרות של דלקת ערמונית. האם זה הגיוני במקרה שכזה? האם ניתן להיבדק מטעם מכאבי אצל אורולוג נוסף?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ערמונית?

ד''ר נחום זילבר
    13/12/2009

לפי תאורך זה מתאים יותר לתהליך דלקתי בערמונית ובשלפוחיות הזרע ופחות להפרעה עצבית של שלפוחית השתן. במסגרת קופ"ח מכבי תמצא אורולוגים רבים שיטפלו בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו