מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבהבשתן בקצה הפין ובאזור הערמוניתנ.א.16/12/2009
שלום רב
לפני כחודש החלה לי צריבה חזקה בקצה הפין בעת מתן שתן ובעת שפיכה.
אולם הכאב השתנה ופחת במהלך החודש הזה. השוני הוא שכעת הכאב הוא מיד לאחר מתן השתן והוא גם מועט יותר לשמחתי.
אולם הוא עדיין קיים. למען האמת לעיתים בחודש האחרון מופיע עדיין כאב חזק בעת מתן שתן מדי כמה ימים אולם זה חולף בהטלת שתן הבאה.
בעיות אורולוגיות נוספות שהיו לי בעבר וייתכן שהן קשורות:
1 הבעיות של צריבה חזקה במתן שתן החלו לי גם עוד לפני החודש האחרון רק שזה קרה בתדירות פחותה (פעם בכמה שבועות במהלך חצי שנה) . כעת שוב נראה שגם התדירות של צריבה חזקה בעת מתן שתן פוחתת כמעט כפי שהיה מקודם לחודש האחרון.
2 לפני שנים במהלך רכיבה על אופניים נכנסו לי שערות הערווה לפתח השופכה שלי וכתוצאה מכך צריבה באיזור. (זה קרה לי מספר פעמים באופן מוזר אולי בשל תנועות הרכיבה שגורמות לגוף זר לחדור לפתח השופכה).
3 במהלך השנים האחרונות קרה הרבה פעמים שישבתי על מושב קשיח במשך זמן מה ואחר כך כשקמתי נרדם לי קצה הפין ומיד אחר כך חשתי בכאב בקצה הפין שחלף כעבור דקה
אתמול הלכתי לאורולוג והוא אומר (ללא בדיקה גופנית) שייתכן שיש לי דלקת כרונית של הערמונית ורשם לי oflodex.
הוא גם הפנה אותי לסריקת אולטרה סאונד באזור הבטן התחתונה.
שאלתי האם אתה מסכים עם אבחנתו?
בנוסף האם ייתכן שיש לי גוף זר בשופכה (כמו אותן שערות שנכנסו לי לשם מפתח השופכה)
תודה רבה על הסבלנות וסליחה על הסיפור הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא
ד''ר נחום זילבר18/12/2009כנראה האורולוג צודק.
הגוף הזר בשופכה נפלט מזמן החוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)