מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תאונת דרכיםחיים23/12/2009
שלום רב דוקטור.
לפני חצי שנה נפגעתי בתאונת דרכים כהולך רגל ונגרמו לי מספר רב של פגיעות שהקשות בניהם בגב וברגל.
בגב שברתי 2 חוליות את L1,T12 ועשו לי קיבוע מT12-L3 השבר שהיה לי הוא שבר פריקה מלאה כדברי הרופא כיום אין לי כמעט יכולת לעשות תנועות בגב שלא לדבר על כיפוף.
כתוצאה מהפגיעה כיום אין לי תחושה באזורים מסוימים בגוף .
ברגל עברתי ניתוח והכניסו לי מסמר תוך-לשדי לקיבוע שבר בפמור ימין.
בנוסף שברתי שברים רבים בצלעות שגרמו לי לחור בריאה ואז הכניסו לי IVC פילטר לוריד ונתנו לי טיפול בקלקסן למשך חודש.
שאלתי : כיום אני סובל מתדירות השתנה מוגברת קשה לי לאגור שתן ובזמן לחץ לעיתים יש לי אובדן של טיפות שתן . בבדיקה שערכתי בקופת חולים לא היה לי סימן של דלקת בפיפי הייתי אצל אורולוג מומחה והוא אמר לי שזה כתוצאה מהפגיעה בעמוד השידרה כי לפני התאונה לא היה לי את זה בחיים. הוא נתן לי טיפול למשך חצי שנה בוזיקר 5 מג ליום אבל זה לא עוזר לי חוץ מזה שזה עושה לי יובש בפה מה עלי לעשות והאם יכול להיות שהבעיה תשאר איתי לצמיתות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ד''ר אורי גור24/12/2009אכן יתכן וסביר שהבעיות קשורות בחבלה
מציע לפנות לאורולוג ולשקול איתו המשך הבירור והטיפול.
האם בוצעה בדיקה אורודינמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חיים24/12/2009שלום דוקטור.
לא בוצע בדיקהאורדינומית.
תוכל בבקשה להסביר לי מה היא אותה בדיקה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אורודינמית
ד''ר אורי גור27/12/2009בדיקה להערכת תפקוד שלפוחית השתן, כולל על רקע פגיעה עצבית
בודק לחצים בשלפוחית השתן בזמן מילוי והתרוקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)