תאונת דרכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תאונת דרכים
    חיים
    23/12/2009

שלום רב דוקטור.

לפני חצי שנה נפגעתי בתאונת דרכים כהולך רגל ונגרמו לי מספר רב של פגיעות שהקשות בניהם בגב וברגל.
    בגב שברתי 2 חוליות את L1,T12 ועשו לי קיבוע מT12-L3 השבר שהיה לי הוא שבר פריקה מלאה כדברי הרופא כיום אין לי כמעט יכולת לעשות תנועות בגב שלא לדבר על כיפוף.
    כתוצאה מהפגיעה כיום אין לי תחושה באזורים מסוימים בגוף .
    ברגל עברתי ניתוח והכניסו לי מסמר תוך-לשדי לקיבוע שבר בפמור ימין.
    בנוסף שברתי שברים רבים בצלעות שגרמו לי לחור בריאה ואז הכניסו לי IVC פילטר לוריד ונתנו לי טיפול בקלקסן למשך חודש.
    שאלתי : כיום אני סובל מתדירות השתנה מוגברת קשה לי לאגור שתן ובזמן לחץ לעיתים יש לי אובדן של טיפות שתן . בבדיקה שערכתי בקופת חולים לא היה לי סימן של דלקת בפיפי הייתי אצל אורולוג מומחה והוא אמר לי שזה כתוצאה מהפגיעה בעמוד השידרה כי לפני התאונה לא היה לי את זה בחיים. הוא נתן לי טיפול למשך חצי שנה בוזיקר 5 מג ליום אבל זה לא עוזר לי חוץ מזה שזה עושה לי יובש בפה מה עלי לעשות והאם יכול להיות שהבעיה תשאר איתי לצמיתות תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים

ד''ר אורי גור
    24/12/2009

אכן יתכן וסביר שהבעיות קשורות בחבלה
    מציע לפנות לאורולוג ולשקול איתו המשך הבירור והטיפול.
    האם בוצעה בדיקה אורודינמית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חיים
    24/12/2009

שלום דוקטור.
    לא בוצע בדיקהאורדינומית.
    תוכל בבקשה להסביר לי מה היא אותה בדיקה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה אורודינמית

ד''ר אורי גור
    27/12/2009

בדיקה להערכת תפקוד שלפוחית השתן, כולל על רקע פגיעה עצבית
    בודק לחצים בשלפוחית השתן בזמן מילוי והתרוקנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו