מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפיכה מוקדמת - לא יודע כבר מה לעשותמוש23/12/2009
שלום לכם!
אשתי ואני נשואים מזה כ-3 שנים מאושרות (אנחנו בני 23), אין לנו שום מריבות מלבד על הנושא הבא, זה משהו שחשוב לי לכתוב כבר בהתחלה.. מאז החתונה (היא היתה הראשונה שלי) לא היו הרבה פעמים שהם היינו מרוצים מהסקס. כמובן שברוב המקרים אני פשוט הייתי גומר דקה או 2 דקות מקסימום לאחר החדירה. כמובן ש-2 דקות זה מכיוון שלאחר החדירה לא זזתי כמעט על מנת שלא לגמור כל כך מהר.
פעמים בודדות העניין היה נמשך כמה דקות טובות, וממש לעיתים נדירות שאפשר לספור על יד אחת, הייתי אני יכול "להחליט" מתי לגמור (שזה לא קרה כבר ממש מזמן), וכך יכול להיות ביחד הרבה מאוד זמן, העניין הסתיים כאשר אשתי ביקשה ולא משום שאני גמרתי.
אני מוכרח להוסיף שאשתי נלחצה מזה מההתחלה, וכבר אז היה הרבה מאוד לחץ מהפעם הראשונה האם זה יילך, ולמה זה לא יילך וכו'. מאז זה לא פסק אלא בגלים. בשנה האחרונה ברוב המקרים היא אומרת שלא קרה כלום והכל בסדר, וזה לא היה כל כך נורא. אבל אחרי זה היא כמה ימים במצב נוקשה עד שזה מתפרץ לריב וחוזר (חס) וחלילה.
כאשר אנחנו מדברים על זה, אני כמובן מבין את מה שהיא מרגישה (לפחות חלק מהרגשות) אבל אני מרגיש שזה מעל לכוחותיי העניין הזה, ואני לא יכול לפתור את זה בעצמי. היא אומרת שזה הכל בראש ובגלל שאני בא עם חששות מזה שזה לא יילך, אז זה באמת לא יילך - מה שנכון אחרי הכל. אבל אני מאמין שזו לא הסיבה היחידה. כמו כן היא אומרת שאין לי סיבה להרגיש רע עם המצב כי אני לא מפסיד פה כלום והיא היחידה שמפסידה. מה שנכון היא שבצורה מסויימת היא מפסידה יותר ממני מכיוון שהיא הרבה יותר רוצה את זה ממני (אני מאמין שלאור המצב, אבל אין לי דרך להוכיח את זה).
אבל כמובן שזה לא נעים (בלשון המעטה) להיות בצד של הגבר שלא מצליח לספק את אשתו, כי אם גבר אמור לעשות משהו טוב זה את זה. וחוץ מזה שכמובן גם לי מאוד קשה להנות מכל הסיפור הזה אפילו כשאני גומר.
אני מוכרח להוסיף שלפני שהייתי איתה לא הייתי מגדיר את עצמי כמישהו קריר לגבי סקס - אם אתם מבינים.. (אבלל כמו שאמרתי גם לא עשיתי סקס עם אף אחת חוץ ממנה), ואולם בעקבות המצב, נראה לי, שהעניין קצת יורד לי, ואפילו כשאני מבפנים מאוד רוצה והמוח כבר "מתכונן" לזה הגוף משום מה "מתעלם" מהעניין ולא מכין את עצמו לראת סקס אין לי זיקפה למרות כל מה שאנחנו עושים - כולל הכל. אני כנראה אומר לעצמי (לא במודע) שאם העסק הזה שווה כל כך הרבה בלאגן אז אולי עדיף שלא..
בנוסף, אני מאוד משתדל שגם אם אני גומר מהר, שלא להשאיר אותה לא מסופקת. החל במסג'ים (בעיקר לפני) וצפונה..
אני מתנצל שאני יורק ככה את הכל, אבל זו פעם ראשונה שאני מוציא את זה מחוץ לזוגיות שלנו מכיוון שאני מרגיש שהגענו/הגעתי למבוי סתום שאין לנו/לי איך לצאת ממנו.
אבל כמובן אשמח מאוד שתתיחסו לכמה שיותר פרטים מהשאלה, לדעת במה נהגנו/נהגתי נכון ובמה לא. וכמובן איך אפשר לפתור את העניין הזה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוש
ד''ר נחום זילבר26/12/2009קראתי בעיון רב את פניתך ממליץ לפנות בהקדם לסקסולוג שיטפל בנושא. אולם, במידה ולא תצליח פנה לאורולוג המומחה לבעיות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)