חשש לאימפוטנציה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חשש לאימפוטנציה
    יוני
    25/12/2009

אהלן,אני בן 22 ואני מתקשה להגיע לזקפה בעת סיטואציה מינית, ובכלל אני לא מרגיש את עצמי חושב ומתעסק בסיטואציות מיניות כמו יתר בני גילי אני חושב ומאמין שהמצב הזה היה קיים כמעט תמיד ומעולם לא ייחסתי לו חשיבות רבה -תמיד טענתי שזה מלחץ או מחוסר ניסיון.
    לאחרונה התחלתי להקריח, ואחת מהמלצות הרופאים הייתה לקחת פרופסיה, ורק לאחר שקראתי על תופעות הלוואי התחלתי ממש להכנס לעולם הזה של האימפוטנציה ונחשפתי לתופעה הזאת ועד כמה היא נפוצה.אך כאמור, לא בגילי ..
    מבדיקה קצרה שערכתי, הגעתי למסקנה שאני חושב שמעבר לפן הפיסכולוגי, יכול להיות שיש לכך עוד סיבה.
    כשהייתי נער, בסביבות גיל ה16 לקחתי כטיפול לאקנה תרופה בשם רואקטן. ורק לאחרונה כשהתחלתי לשחזר את עצמי בעת לקיחת התרופה,נזכרתי שלפני שהתחלתי לקחת אותה,הייתי ההפך הגמור מהמצב שלי בשנים האחרונות. גם גיליתי שזה כן מצויין כתופעת לוואי אפשרית לתרופה.
    שתי שאלות יש לי מכאן.
    א.האם בכלל כדאי לי לקחת את הפרופסיה לאור מצבי הנוכחי?
    ב.מה עליי לעשות עם המצב הנוכחי שלי? איזה טיפולים עומדים בפני גבר בגילי 'שנפגע' מתופעות לוואי של התרופה 'רואקטן' .האם הדבר מוכר אצל רופאים כגורם לבעיות כאלה או אחרות בתפקוד המיני?
    אודה להתייחסותך,
    בברכה.מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לאימפוטנציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטי

ד''ר נחום זילבר
    26/12/2009

תופעות הלוואי מוכרות אולם נמשכות עד הפסקת נטילת התרופה ואח"כ חולפות בהדרגה.
    כנ"ל לגבי פרופסיה-יכולה לגרום להפרעות. לא שכיח שההפרעות ימשכו לאחר הפסקתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייחסות

יוני
    27/12/2009

כך גם אני מכיר, אבל אני עדיין חש בבעיה, ואני 5 שנים כבר לא נוגע ברואקטן,ואת הפרופסיה התחלתי לקחת רק לפני מספר ימים,ככה שזה בטוח לא קשור.
    תשובתך מרגיעה, אך עדיין אני נותר עם הבעיה, אולי מדובר במשהו פסיכולוגי? יש טיפולים או בדיקות שאני יכול לערוך על מנת לאשש או לבדוק בכלליות מהיכן נובעת הבעיה? ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות למען בדיקות (רמת טוסטסרון וכיו"ב)
    תודה רבה על ההיענות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטי

ד''ר נחום זילבר
    27/12/2009

ניתן לעשות בדיקות הורמונליות בדם. פנה לאנדוקרינולוג או לאורולוג המטפל בנושא זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו