דיסאינפורמציה רבה באשר לוריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דיסאינפורמציה רבה באשר לוריקוצלה
    דן
    27/12/2009

שלום לד"ר היקר,
    אתה אומר שלא מחמיר, אחרים אומרים כן; אתה אומר בצד שמאל, אחרים אומרים שזה תמיד גם בצד ימין (פשוט קשה לאתר); אתה אומר שלכל הניתוחים/צנתורים יש אותו אפקט, אחרים אומרים (לפחות לגת גורן) שמי שמצליח (85%) זה כל החיים; אתה אומר שאם זה לא משפיע על פוריות לא כדאי לעשות, אחרים אומרים שמכיוון וזה תמיד מחמיר לפעמים הנזק הוא בלתי הפיך לכן לא כדאי לחכות וכו' וכו.
    1. מה ההבדל בין שיטת אמבוליזציה לבין גת גורן? אם אין הבדל והכל זה פרסום (נניח) איך אפשר להסביר את הבדלי ההצלחה (הם טוענים ל85% ואילו אורולוגים טוענים שזה זמני ביותר)?
    2. האם גת גורן מלחימה את הוורידים המקולקלים בניגוד לאמבוליזציה שפשוט סותמת?
    2. גם אם אין לי כרגע בעיה של פוריות - לא עדיף ללכת לגת גורן הזה ולסיים עם הבעיה הזאת אחת ולתמיד מאשר כל שנה לבצע אולטראסאוד לבדוק שאין אוטורפיה (דלדול) או החרמה בוריקוצל ולבצע בדיקת זרע?? איך אפשר לחיות ככה בינתיים בידיעה שזה זמן שאול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע רב

ד''ר נחום זילבר
    27/12/2009

בפורום שלנו בשנתיים האחרונות ישנו מידע רב על כל שאלותיך. מידע זה מתבסס על הידע שלנו כאורולוגים ועל הספרות המקצועית אותה אנו קוראים ולפיה אנו פועלים.
    הרופאים ד"ר גת וד"ר גורן הם ידידי וכל השאלות הנוגעות לשיטות פעולותיהם ניתן להפנות ישירות אליהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הם ידידיך אז מדוע אינכם דנים

דן
    27/12/2009

יחדיו ופותרים את המחלוקות ביניכם? הלא אנחנו החולים הם אלה אשר נאלצים להתמודד עם המידע החלוק הנ"ל.
    בכל מקרה, האם תוכל לענות על השאלה הראשונה שלי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - ייתכן שהתגובה נשמעת

דן
    28/12/2009

לא הכי מנומסת, אך אין זה המצב... אני סובל מכאבים והדבר הזה נחת עליי כרעם ביום בהיר. עוד לשמוע שאין דעות אחידות או טיפולים מוסכמים רק מסבך ומקשה מאוד את המצב.
    הכי קריטי לי שתענה לי על ההבדלים לדעתך בין אמבולציה, צנתור וגת גורן.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

מי?
    10/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו