מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיסאינפורמציה רבה באשר לוריקוצלהדן27/12/2009
שלום לד"ר היקר,
אתה אומר שלא מחמיר, אחרים אומרים כן; אתה אומר בצד שמאל, אחרים אומרים שזה תמיד גם בצד ימין (פשוט קשה לאתר); אתה אומר שלכל הניתוחים/צנתורים יש אותו אפקט, אחרים אומרים (לפחות לגת גורן) שמי שמצליח (85%) זה כל החיים; אתה אומר שאם זה לא משפיע על פוריות לא כדאי לעשות, אחרים אומרים שמכיוון וזה תמיד מחמיר לפעמים הנזק הוא בלתי הפיך לכן לא כדאי לחכות וכו' וכו.
1. מה ההבדל בין שיטת אמבוליזציה לבין גת גורן? אם אין הבדל והכל זה פרסום (נניח) איך אפשר להסביר את הבדלי ההצלחה (הם טוענים ל85% ואילו אורולוגים טוענים שזה זמני ביותר)?
2. האם גת גורן מלחימה את הוורידים המקולקלים בניגוד לאמבוליזציה שפשוט סותמת?
2. גם אם אין לי כרגע בעיה של פוריות - לא עדיף ללכת לגת גורן הזה ולסיים עם הבעיה הזאת אחת ולתמיד מאשר כל שנה לבצע אולטראסאוד לבדוק שאין אוטורפיה (דלדול) או החרמה בוריקוצל ולבצע בדיקת זרע?? איך אפשר לחיות ככה בינתיים בידיעה שזה זמן שאול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע רב
ד''ר נחום זילבר27/12/2009בפורום שלנו בשנתיים האחרונות ישנו מידע רב על כל שאלותיך. מידע זה מתבסס על הידע שלנו כאורולוגים ועל הספרות המקצועית אותה אנו קוראים ולפיה אנו פועלים.
הרופאים ד"ר גת וד"ר גורן הם ידידי וכל השאלות הנוגעות לשיטות פעולותיהם ניתן להפנות ישירות אליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הם ידידיך אז מדוע אינכם דנים
דן27/12/2009יחדיו ופותרים את המחלוקות ביניכם? הלא אנחנו החולים הם אלה אשר נאלצים להתמודד עם המידע החלוק הנ"ל.
בכל מקרה, האם תוכל לענות על השאלה הראשונה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - ייתכן שהתגובה נשמעת
דן28/12/2009לא הכי מנומסת, אך אין זה המצב... אני סובל מכאבים והדבר הזה נחת עליי כרעם ביום בהיר. עוד לשמוע שאין דעות אחידות או טיפולים מוסכמים רק מסבך ומקשה מאוד את המצב.
הכי קריטי לי שתענה לי על ההבדלים לדעתך בין אמבולציה, צנתור וגת גורן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה?
מי?10/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)