בעיית אין-אונות מתמשכת בסיטואציות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיית אין-אונות מתמשכת בסיטואציות
    אנונימי
    28/12/2009

שלום,

אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל אני דואג לאיך שאני נראה. לא ברמה מוגזמת. הרקע לכך הוא שהייתי ספורטאי בשנות החטיבה והתיכון. מכאן, יש משיכה מצד נשים רבות.
    לצערי, ברגע שאני מגיע לאקט מיני, ליחסי מין, אני מרגיש שאיבר המין בוגד בי.
    במחשבה לאחור, גם בעת קיום יחסי המין הראשוניים (גיל 17) לא היתה זקפה מלאה.
    אני בוודאות יודע שאין מדובר בבעיה פיזיולוגית, על סמך המאמרים השונים, כיוון שבאוננות לבד הכל תקין.
    הבעיה מתרחשת בזמן שאני נמצא עם מישהי. טרם המשחק המקדים יש משיכה, דבר הגורם לזקפה, במהלך או בלי המשחק המקדים, לפני קיום יחסי המין, הזקפה נעלמת.
    אני מרגיש כבר חסר אונים כיוון שכפי שתיארתי זו בעיה שאורכת מגיל 17, כבר 7 שנים.
    מה אפשר לעשות? אשמח לשמוע על כל האופציות וכמה שיותר מידע, כך יותר טוב.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2010

מתאורך ניתן לומר שהבעיה היא פסיכו-סקסולוגית ברובה. עליך לפנות לסקסולוגים המטפלים בנושא זה. במידה והטיפול יכשל עליך לפנות לאורולוג המטפל בצורה שונה מהטיפול הפסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימי
    11/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו