טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל אני דואג לאיך שאני נראה. לא ברמה מוגזמת. הרקע לכך הוא שהייתי ספורטאי בשנות החטיבה והתיכון. מכאן, יש משיכה מצד נשים רבות. לצערי, ברגע שאני מגיע לאקט מיני, ליחסי מין, אני מרגיש שאיבר המין בוגד בי. במחשבה לאחור, גם בעת קיום יחסי המין הראשוניים (גיל 17) לא היתה זקפה מלאה. אני בוודאות יודע שאין מדובר בבעיה פיזיולוגית, על סמך המאמרים השונים, כיוון שבאוננות לבד הכל תקין. הבעיה מתרחשת בזמן שאני נמצא עם מישהי. טרם המשחק המקדים יש משיכה, דבר הגורם לזקפה, במהלך או בלי המשחק המקדים, לפני קיום יחסי המין, הזקפה נעלמת. אני מרגיש כבר חסר אונים כיוון שכפי שתיארתי זו בעיה שאורכת מגיל 17, כבר 7 שנים. מה אפשר לעשות? אשמח לשמוע על כל האופציות וכמה שיותר מידע, כך יותר טוב. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתאורך ניתן לומר שהבעיה היא פסיכו-סקסולוגית ברובה. עליך לפנות לסקסולוגים המטפלים בנושא זה. במידה והטיפול יכשל עליך לפנות לאורולוג המטפל בצורה שונה מהטיפול הפסיכולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד