אורטוסקופיה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אורטוסקופיה
    בקר יוסי
    28/12/2009

שלום רב, לאחר שני ריסוקים חוץ גופיים אשר לא הצליחו, בוצע בי הליך של אורטוסקופיה, בה הצליחו להוציא חלק מהאבן וחלק שנית, עבור מפיהשופכן לכליה, אני עדיין עם ניפרוסטומי, עם קטטר
    והרופא הסביר לי היום כי הוחדרה צינורית לפין אשר תישאר כחודש, ברצוני להבין מה הסיבה להחדרת הצינורית, האם היא גמישה ואני אוכל לתפקד את הניפרוסטומי מתכוונים לסגור ואת הקטטר להוציא ולהשאיר את הצינורית לחודש ימים, אבקשכם להסביר לי מה מהות הצינורית למה היא נועדה, האם להרחיב את צינוריות הפין או למטרה אחרתאודה לכם מאוד על תשובתכם, בברכה ובתודה על היעוץ המבורך שלכם, בקר יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוסי

ד''ר נחום זילבר
    03/01/2010

כל השאלות עליך להפנות לרופא המבצע ע"מ שתדע מה עומד לקרות לך; מה הצפוי בהמשך וכו'. מ"מ הצינורית הגמישה שנותרה במקום לחר הריסוק צריכה לסייע ביציאת פירורי האבן לכיוון כיס השתן ויציאתן דרך הקטטר בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו