מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוזל זרע בצבע ורדרדמאיר02/10/2007
שלום רב,
יכול להיות שכבר שאלו אותך בנושא הזה אז אני מצטער אם אני חוזר על כך.
אתמול בלילה במהלך האוננות יצא לי בפעם הראשונה נוזל זרע בצבע ורדרד . אני נורא לחוץ מזה
רצוי לציין שאני לוקח תרופה נגד דיכאון בשם ויפאקס . שכבר גם ככה השפיעה על התפקוד המיני שלי( אבל רוב התופעות נעלמו) זאת היתה פעם ראשונה שזה קורה.
האם זאת דלקת או מחלה נגיפית? מה לעשות אם זה חוזר עוד פעם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל זרע בצבע ורדרד
ד''ר נחום זילבר02/10/2007יתכן ומדובר בקפילרה - נים - שדיממה במהלך פליטת הזרע. אין צורך לדאוג. שים לב אם יופיע בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. ושאלה נוספת בבקשה
מאיר03/10/2007כמו שציינתי מקודם אני לוקח ויפאקס, מאז אני כל הזמן צריך ללכת לשירותים במיוחד בלילה מה שלא היה לפני כן. אני חושב אפילו שכמות השתן היומית שלי גדלה. אני כבר חודש לוקח את הכדור . זה לא היה אמור לעבור עד עכשיו? למה דוקא בלילה יש יותר דחיפות ללכת לשירותים?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיר
ד''ר נחום זילבר06/10/2007יתכן, ותרופה זו גורמת לאגירת נוזלים בגוף. לכן, בלילה הנך צריך להטיל שתן בשל הצטברות הנוזלים במערכת השתן כשאתה במנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על כל העזרה כל הכבוד...
מאיר07/10/2007כל הכבוד לך על העזרה והתשובות המהירות. אתה ממש עזרת לי והרגעת אותי.
דרך אגב הבעיה שהיתה לי בנוזל הזרע באמת עברה אחרי כמה פעמים.
תודה רבה
ושבוע טוב.
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)