בעיות בזקפה..

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בזקפה..
    נואששש
    31/12/2009

היי אני בן 24 ,רוב חיי הבוגרים הייתי פעיל מאוד מבחינה מינית ואפילו דיי מוצלח לטעמן של השותפות, בחודשים האחרונים חלה ירידה משמעותי בזיקפה שלי ובכלל בהנאה שלי מאוננות הלכתי לרופא משפחה שאיבחן אצלי פוליציטמיה(המוגלובין גבוה+ברזל גבוה) ושלח אותי לתרום דם ודרש שאפחית בעישון(מעשן כ30 סיגריות ביום) התחלתי לצרוך ויאגרה וסיאליס אך לצערי גם הם לא עוזרים במיוחד.. אני דיי נואש וממש מדוכא מהמצב..
    כאשר פניתי לאורולוג מטעם קופ"ח גם הוא יעץ לי לאחר שקרא את בדיקות הדם רק להפחית בעישון וקשה להאמין שהפחתה בעישון תפתור את זה לבד (מה גם שעבר שבוע מאז שהפחתתי ועדיין אין שינוי..)
    אשמח אם תוכל לתת לי יעוץ והכוונה אני פשוט עובר ימים נורא קשים בגלל זה שמשפיעים על כל השיגרה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזקפה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2010

ראשית, ההמלצות של הפחתת עישון והקזות דם הנם במקומם.
    שנית פנה לסקסולוג המטפל בבעיות אלו. כפי הנראה לאחר טיפולו תחזור לאיתנך ולאונך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו