מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוסטטיס - סיוט שלא נגמרעומרי05/01/2010
שלום לכם,
בן 32, לא מעשן, עוסק בספורט באופן קבוע ומקפיד על תזונה נכונה.
לפני שנתיים אובחנתי כסובל מפרוסטטיס הבא לידי ביטוי באי נוחות באזור האגן, שתן שנשאר על התחתונים לאחר השתנה והכי מטריד ירידה הן באונות והן בחשק המיני (ירידה של מ-2-3 פעמים בלילה לפעם אחת בקושי וגם זה אם הבחורה ממש שווה)
לקחתי ב-2 תקופות שונות אופלודוקס פעם אחת 21 יום ופעם אחת 10 ימים. ב-2 הפעמים היתה הטבה במצבי לשבוע ושוב חזרתי לסבול לאחר שהפסקתי לקחת אנטיביוטיקה.
אני יודע שיש בעיות גדולות יותר בתחום האורולוגיה אבל לפעמים אני מרגיש שאני עומד להשתגע מהאי נוחות באגן (חוסר יכולת לשבת בשקט כמה דקות) ומבעיות הזקפה.
אני מוכן לנסות כל טיפול קונבנציונאלי ולא קונבנציונאלי כאחד.
מה אתם מציעים לי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטטיטיס
ד''ר נחום זילבר10/01/2010אתה נתת תיאור מדויק לבעיה כפי שהיא מופיעה אצל חלק מהסובלים מפרוסטטיטיס כרונית. אכן, ישנם גם טיפולים לא קונבנציונאלים. כגון: טיפול במחטים, רפואה סינית וכו' אולם, גם בתחום הטיפול הקונבנציונאלי יש מקום לתרופות נוספות אנטיאינפלמטורי, חוסמי אלפא, חימום המקום וכו'. פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר זילבר
עומרי10/01/2010אחד הדברים הבודדים שיותר קשים מלהתמודד עם פרוסטטיטיס זה להתמודד עם האורולוגים של קופ"ח לאומית שרוטנים עוד לפני שאתה אומר משהו.
האם אתה מקבל באופן פרטי ולא במרפאת און?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
ד''ר נחום זילבר10/01/2010גם וגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)