פרוסטטיס - סיוט שלא נגמר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פרוסטטיס - סיוט שלא נגמר
    עומרי
    05/01/2010

שלום לכם,

בן 32, לא מעשן, עוסק בספורט באופן קבוע ומקפיד על תזונה נכונה.
    לפני שנתיים אובחנתי כסובל מפרוסטטיס הבא לידי ביטוי באי נוחות באזור האגן, שתן שנשאר על התחתונים לאחר השתנה והכי מטריד ירידה הן באונות והן בחשק המיני (ירידה של מ-2-3 פעמים בלילה לפעם אחת בקושי וגם זה אם הבחורה ממש שווה)
    לקחתי ב-2 תקופות שונות אופלודוקס פעם אחת 21 יום ופעם אחת 10 ימים. ב-2 הפעמים היתה הטבה במצבי לשבוע ושוב חזרתי לסבול לאחר שהפסקתי לקחת אנטיביוטיקה.
    אני יודע שיש בעיות גדולות יותר בתחום האורולוגיה אבל לפעמים אני מרגיש שאני עומד להשתגע מהאי נוחות באגן (חוסר יכולת לשבת בשקט כמה דקות) ומבעיות הזקפה.
    אני מוכן לנסות כל טיפול קונבנציונאלי ולא קונבנציונאלי כאחד.

מה אתם מציעים לי לעשות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטטיס - סיוט שלא נגמר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוסטטיטיס

ד''ר נחום זילבר
    10/01/2010

אתה נתת תיאור מדויק לבעיה כפי שהיא מופיעה אצל חלק מהסובלים מפרוסטטיטיס כרונית. אכן, ישנם גם טיפולים לא קונבנציונאלים. כגון: טיפול במחטים, רפואה סינית וכו' אולם, גם בתחום הטיפול הקונבנציונאלי יש מקום לתרופות נוספות אנטיאינפלמטורי, חוסמי אלפא, חימום המקום וכו'. פנה לאורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר זילבר

עומרי
    10/01/2010

אחד הדברים הבודדים שיותר קשים מלהתמודד עם פרוסטטיטיס זה להתמודד עם האורולוגים של קופ"ח לאומית שרוטנים עוד לפני שאתה אומר משהו.
    האם אתה מקבל באופן פרטי ולא במרפאת און?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע

ד''ר נחום זילבר
    10/01/2010

גם וגם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו