טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי גילי, אני בן 20 ויש לי בעיה בקיום יחסי מין אני עדיין בתול ויש יש לי חברה כבר כמה חודשים לאחרונה החלטנו להתקדם שלב ולקיים יחסי מין אנו מגיעים לרגע החדירה והזקפה יורדת לי, איני מצליח לחדור החלטתי ליטול כדורי ויאגריה אך לפני מספר שבועות לפני קיום יחסי המין לקחתי כדור ויאגרה התחממנו, וכשהגענו לרגע החדירה, שוב הזקפה ירדה ולא הצלחתי איני יודע כבר מה לעשות ואני חושש מהפעם הבאה שננסה לקיים יחסי מין מבקש את עזרתך בתשומת לב, או שתפנה אותי לגורם מוסמך שיוכל לעזור לי בבעיה תודה מראש, גילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
א. בגילך התרחק מויאגרה ודומיה כו מאש. כי היום אני מטפל בבני 30 שנטלו ויאגרה אמיתית או מזוייפת במשך 5-19 שנים ברציפות ולא מסוגלים לקיים מגע מיני ללא כדור. ב. בעייתך מוכרת ונקראית חרדת ביצוע-פנה לסקסולוג/פסיכולוג ותקבל טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד