כמה שאלות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    רן
    05/01/2010

שלום רב

אני בן 37,בריא באופן כללי ,כושר גופני,תזונה נכונה.
    1.יש לי בעיות זיקפה-אני זוכר מגיל 18,רק באזור 25 ,אזרתי אומץ לספר לסקסולוג-אחרי כמה שיחות שלא ממש עזרו,נתן לי ויאגרה-עזר לי מצוין,חבל שרק בלי,אני עדיין לא מתפקד,מה שמוזר זה גם באוננות-99% אין לי זיקפה,מה שגרם לי לחשוב שאולי יש בעיה פיזיולוגית-למרות שאני מתפקד עם ויאגרה-מה דעתך? פיזיולוגי או נפשי? ומה הפתרון חוץ מויאגרה? (ויש לי זיקפת בוקר)
    2.אשך ימין יותר קטן מהשמאלי,בגיל קטן( 7-8)אשך ימין היה עולה מדי פעם לבטן והייתי מוריד אותו ידני,הבדלי הגודל לא מפריעים לי ,(חוץ מישיבה רגל ימין על שמאל ,לא ביג דיל) האם יש לזה בעיה או השלכות כלשהן?-אגב, אני פורה
    3.אני ממתין לבדיקת אורולוג,עקב תכיפות במתן השתן ב-3 חודשים האחרונים-האם אפשר לבצע בדיקת ערמונית בדרך- שהיא לא דרך איבר המין-אם אצטרך,למשל דרך פי הטבעת?(אבי עבר את אותה בדיקה דרך איבר המין ונעשה לו נזק)?
    4.האם יש קשר כלשהו בין בעיית הזיקפה,לאשכים ,אולי גם לבעיית השתן?
    רב תודות וסליחה על האריכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רן

ד''ר נחום זילבר
    10/01/2010

אתה מעלה מס' בעיות מתחום האורולוגיה. אם בגיל 37 אתה מסתדר 10 שנים רק עם ויאגרה-זה יהיה המצב גם בעתיד.
    אם הפוריות תקינה-לא משנה גודל האשך.
    בדיקת ערמונית מתבצעת תמיד דרך פי הטבעת. לא נראה קשר "בעייתי" בין האברים השונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו