דלקת ערמונית כרונית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת ערמונית כרונית
    יוני
    15/01/2010

מלפני שנה התחילו אצלי בעיות שהתבטאו בכאבים באשכים. לאחר טיפול אנטיביוטי הכאבים נפסקו. זה חזר לאחר זמן מסוים ושוב האנטיביוטיקה עזרה. לאחר תקופה התחילה אצלי תופעה של דחיפות במתן שתן וזה הפך לרציני יותר לאחר מקרה בו נאלצתי להתאפק יותר מדי מלהשתין בעקבות משהו. עכשיו אני במצב בו אני מרגיש שאני רוצה להשתין 24 שעות ביממה. הזרם שלי חלש וקצת חזק רק כשיש לי ממש הרבה מה להשתין, הוא מפוצל רוב הזמן, אני סובל מהרגשה לא נעימה וקצת שורפת לאחר הטלת השתן באיבר, וסובל מהרגשה שאני רחוק מלהתרוקן אחרי השתנה אך השאריות לא רוצות לצאת. וככה יוצא שאני פשוט בסיוט 24 שעות ביממה. אני מרגיש כל הזמן שאני צריך להשתין והסיוט האמיתי זה לישון. אני צריך להירדם עם הרגשה של רצון להשתין וזה מאוד לא קל ודורש ממני ללכת להשתין כמה וכמה פעמים רצוף על מנת להתרוקן כמה שאפשר (ושוב אחרי כל פעם אני מרגיש שיש עוד אך לא יוצא). משום מה ההרגשה הכי קשה היא דווקא בדיוק אחרי שסיימתי להשתין אז אני מרגיש שיש לי עוד אך זה פשוט לא יוצא. אני בצבא אז הבעיה היא הזמן שלוקח לכל דבר שקשור שם ברפואה. הלכתי לרופא יחידה שהיפנה אותי לאורולוג, עשיתי בדיקות שתן, תרבית שתן, תרבית זרע, אולטרסאונד של אשכים דופלר ובטן תחתונה (יש לציין שעשיתי את האולטרה סאונד לפני המקרה בו נאלצתי להתאפק המון ובעצם המצב החמיר). כל הבדיקות יצאו בסדר והאורולוג בעצם אמר שכנראה יש לי דלקת ערמונית כרונית (מוזר לי שתרבית הזרע והשתן יצאו בסדר אך זה עדיין דלקת). הוא הביא לי קסטרל שלא ממש עזר. השאלה שלי היא מה אני אמור לעשות עכשיו? אני חייל בגיל 20 והדבר הזה פשוט משגע אותי פיזית ונפשית. אני כבר לא יכול לסבול את זה ולא ישנתי כמו בן אדם כבר תקופה מאוד ארוכה. אני אמור לשמור ולשרת והבעיה עושה את זה לפעמים לבלתי אפשרי (אני לא יודע אם מגיעות לי הטבות או פטורים עם בעיה כזאת ואני מתבייש לשאול למען האמת). בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך אני עושה את המצב לטוב יותר ומה אני עושה הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ערמונית כרונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כעבור שנתיים

Dmitri
    07/09/2012

אחרי שעבר בערך שנתיים מאז הבעיה שחווית? מה התגלה בסופו של דבר?
    אותי זה מעניין כי לי היה משהו 99% דומה ואצלי התגלתה זיבה וזה היה לא נעים בכלל. היו הרבה דמעות בתהליך ההשתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ערמונית השתנה תכופה

גדעון
    27/05/2010

אני לא רופא. עיצה שקבלתי מתימני זקן, והיא פועלת!
    תאכל בערב שן שום עם פרוסת לחם. בנוסף תאכל חמוציות. בבקשה ספר לי מה התוצאות.
    בהצלחה, גדעון 0522721922 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו