אבני כלייה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אבני כלייה
    אמא מודאגת
    16/01/2010

שלום רב.
    בת 35, בעברי שני התקפי אבני כלייה (95', 2004) מעבר לזה הכל תקין לחלוטין. לא ביצעתי US כלדרכי שתן מזה שלוש שנים. לפני כחודש לאחר בדיקה גניקולוגית שגרתית התחילה דלקת בדרכי שתן, קיבלתי אופלודקס. למען האמת, במשך תקופה די ארוכה לא שתיתי כמו שצריך (אני יודעת שזה לא בסדר בעליל) וה-UTI הזאת הגיעה לאחר 11 שנה ללא שום דלקת (למעט ההתקף ב - 2004). בעבר הייתי מאוד רגישה עם תחילת קיום יחסי מין היו דלקות חוזרות ונשנות וטופלתי בציפרוגיס כטיפול מונע.
    בכל מקרה, לפני כחודש UTI ואופלודקס, התסמינים חלפו והכל היה בסדר. אתמול - שוב.
    אני מניחה שזה זיהום חדש שאולי קשור בבדיקה הגניקולוגית ובמחזור שהיה לי (למרות ששנים אני עוברת בדיקות וילדתי שני ילדים ויש מחזור ולא היו דלקות).

מה יתן למעשה ביצוע US דרכי שתן? במידה ויש אבן קטנה שלא ניתנת לפירוק מה זה משנה אם יודעים שהיא שם או לא? נניח ומוצאים אבן שאולי היא זו שגורמת כרגע לדלקות (לא ביצעתי שתן תרבית וכללית אלא ישר התחלתי בטיפול.) מה ניתן לעשות ובשביל מה ה - US?

תודה תודה.
    לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבני כלייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנים בכליה

אריה
    21/01/2010

האם במידה ואין עודף של חומצה אורית בדם ישנה אפשרות כי תווצר אבן מסוג אוריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו