מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר זיקפהגדי25/01/2010
שלום
אני בן 22 ולאחרונה התחלתי לסבול מחוסר זיקפה בסקס ובכלל...אני מנהל אורח חיים מאוד בריא
(רצ המון ואוכל בריא ולא מעשן)
לאחר חודש שלא קימתי יחסי מין פגשתי בחורה וכששכבו בפעם הראשונה הייתה לי בעיה להשיג זיקפה ושהשגתי אותה היא לא החזיקה זמן רב והשפיכה שלי הייתה מהירה והתופעה חזרה גם בפעם השניה ששכבנו כמו כן אני כבר לא חובה זיקפות אקראיות כפי שהיה לי בעבר (בבוקר ובצפיה בתכנים מגרים)
ואני מרגיש גם ירידה מסוימת בחשק המיני...קראתי רבות על הקשר הפסיכולוגי לבעיות שכאלה ומן הראוי שאצין שלא הייתי נתון לאיזה שהוא מתח נפשי אומנם המצב הנוכחי מדאיג אותי...איני חש פגיעה נפשית או פסיכולוגית אלא בעיה פיסית . כרגע אני נמצא בחול במקום שלא מאפשר לי להבדק
חשבתי שאולי הדבר נגרם לי כתוצאה מחוסר בויטמינים ומינרלים עקב האימונים הרבים שעשיתי (התאמנתי לריצת מרתון ואיבדתי הרבה מסת שומן) ,קראתי מספר מאמרים הקושרים חוסר בויטמין C ו-E ואבץ לבעיות זיקפה.
ברור לי שהדבר האולטימטיבי הוא לעבור בדיקה מקיפה אך כיוון שלא יתאפשר לי לעבור בדיקה בחודשים הקרובים חשבתי לנסות ליטול תוספי תזונה כמו CENTRUM או צמחי מרפא.
אשמח לקבל המלצה האם יש טעם לעשות זאת (ויטמינים לא מזיקים לרוב) ואם יש דברים ספציפיים יותר שאני יכול לרכוש (שמות מוצרים או צמחים ומינונים) .
אשמח לכל פיסת מידע. ברצוני לדעת שאם אני יחכה עם הבדיקה מספר חודשים עלול להיגרם נזק חמור ובלתי הפיך...במידה וכן זה יכול להשפיע על המשך השהות שלי בחול.
תודה מראש
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג
ד''ר נחום זילבר02/02/2010זה נראה כבעיה פסיכולוגית. ויטמינים לא יזיקו.
ניתן להמתין עם הבירור מס' חודשים. יתכן שעד אז זה יסתדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)