נוקשות בפין + בעיית זיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• נוקשות בפין + בעיית זיקפה
    מישהו
    02/02/2010

שלום ד"ר,
    אני בן 20 ולאחרונה יש בעיה שמטרידה אותי מאוד.
    איבר המין שלי לא רפוי לגמרי, כלומר כשהוא איננו במצב זיקפה הוא לא רפוי לגמרי. האורך חוזר לאורך הרגיל אך מתחת לשכבת העור הוא לא בדיוק רפוי, הוא די נוקשה. הנוקשות היא לאורך כל הפין ולא באזור מסויים.
    במקביל יש לי ירידה בזקפה אשר לא ממש באה לידי ביטוי עם בת הזוג כיוון שאני מאוד נמשך אליה וממשיך לתפקד בצורה כמעט נורמאלית, אך זה לא כמו שהיה לפני 3 שבועות.
    זקפות בוקר אין לי, ואם יש אז ממש חלשות. זקפות ספונטניות במהלך היום אין לי. אין ספק שלא מדובר בבעיה פסיכולוגית. כשם שהאיבר לא עומד הכי חזק, כך הוא גם לא נרפה עד הסוף.
    בנוסף יש לי וריד בולט לאורך צידו השמאלי של הפין שלפעמים מסב לי כאבים, ולאחרונה גם תיתכן הרגשת צריבה קלה לאחר גמירה (לא בזמן גמירה).
    אני חולה קוליטיס ומטופל עכשיו בסטרואידים- פרדניזון (40 מ"ג), כך שאולי יש קשר.
    תודה ד"ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוקשות בפין + בעיית זיקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ

ד''ר נחום זילבר
    02/02/2010

פנה לאורולוג, יתכן, ויש קשר למחלתך ו/או לתרופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו