מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי הגדלת איבר המין...יואב07/02/2010
לרופאים שלום, לא אכנס עכשיו לשיקולים שלי ולגודל איבר המין שאלה, השאלה שלי היא כזאת :
האם אתם מכירים את מכשיר האנדרו פינס להגדלת איבר המין? קראתי עליו ברחבי האינטרנט ועושה רושם שהוא אמין. בנוסף יש לו תעודות אחריות רפואיות, ואומרים שהוא מומלץ ע"י אורולוגים.
תוכלו לעזור לי ולהביע חוות דעתכם עליו?
תודה,
תום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכל בבקשה להרחיב?
יואב07/02/2010אני אוכל בבקשה להבין מדוע הינך לא ממליץ על זה? עשיתי באמת מחקר קטן שלי על הנושא, וקראתי המון בפורומים בחו"ל וכאן - ואני חייב לציין שזה באמת נשמע אמין. אנשים רבים דיווחו שאכן היתה גדילה.. אתה חושב שהכל זיוף אחד גדול? קשה לי להאמין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אורי גור היקר
יואב07/02/2010תוכל רק לציין אם נתקלת בפציינטים שהשתמשו במכשיר הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נתקלתי
ד''ר אורי גור08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה לדעת...
andy23/04/2010שלום לך יואב. אני גבר בן 30 הנושא הנ''ל מאוד מעניין אותי כמוך סרקתי המון אתרים, קראתי המון דברים בכל השפות שאני יודע. כמו שאמרת המכשירים האלה נראים די אמינים. אבל בכל זאת אני מחפש תגובה מבן אדם אמיתי שניסה את המכשיר. האם בסוף רכשת אותו או אולי מכיר מישהו שרכש? מה ההישגים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
ליאור17/01/2011להתייחסותכם רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ - תגובה
ד''ר אורי גור18/01/2011אני לא מכיר מישהו שניסה.
ממה שמוכר בספרות המקצועית - לא אמצעי מקובל. מציע להימנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)