מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בפי הטבעתאור11/02/2010
שלום
אני בן 22, בריא, עושה ספורט, לא לוקח כדורים.
מזה זמן רב (כ-3 שנים) אני מתעורר בלילה, אחת לכמה שבועות, עם כאבים עזים על גבול טשטוש חושים, בפי הטבעת. אני לוקח שני כדורי אדויל מחכה כחצי שעה במיטה ללא תנועה כמעט מפאת הכאבים וחוזר לישון.
לפני מספר ימים התעוררתי משינה עם אותם כאבים,קמתי להטיל את מימיי והפסקתי באמצע היות והכאבים גברו עד כדי אי אפשרות להמשיך להשתין, ובשעה שהלכתי ליטול כדורים הכאבים התחזקו עד מאוד והתעלפתי. פוניתי לבית החולים ונשלחתי הביתה ללא ממצאים עם המלצות לבדיקות פולשניות כגון פרוקטוסקופיה וקולונוסקופיה שנקבעו לעוד חודש.
אני מרגיש שהכאבים הם באיזור פי הטבעת ולא פנימיים.
האם יש קשר בפעילויות הערמונית ושלפוחית השתן ?
כלומר, ברגע שהטלתי את מימיי הכאבים התחזקו ללא היכר.
זו הפעם הראשונה שהתעלפתי מהכאבים הללו אך תמיד יש לי הרגשה שאני על סף עילפון.
אין לי חיי מין סדירים, אך אין לי גם כאבים בשפיכה.
יש לי הרגשה אישית שמדובר דווקא במערכת המין ולא במערכת העיכול.
אודה לעזרה או המלצה כלשהי. האם יש תיעוד למקרים כאלו? האם זה מוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר נחום זילבר18/02/2010נראה לי שמדובר בבעיה של מערכת העיכול התחתונה. קולונוסקופיה תסייע באיבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)