פין עקום

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פין עקום
    יונתן
    15/02/2010

שלום לרופאים. יש לי כנראה פין עקום אך אינני יודע עד כמה. כשמדדתי מצד שמאל יצא 30 מעלות. כשמדדתי מצד ימין עד איזה שלב מסויים הוא היה 30 מעלות אבל אחרי איזה מרחק הוא המשיך להתעקל ז"א לא בקו ישר אלא כמו בננה כזאת עד בהארכה גסה הוא הגיע לכ40 מעלות. כאילו יוצא שהפין עבה בהתחלה ולאחר מכן ניהיה קצת יותר צר ונראה לי שלכן זה ניהיה 40 מעלות.
    זה מלידה אצלי זה טבעי ואף פעם לא הרגשתי כאבים בזיקפה וכו'! הבעיה שלא קיימתי עדין יחסים מטעמי דת. ואני מפחד שעד שאני לא אעשה לא אדע כמה זה חמור.האם זה רציני ע"פ התיאור שלי.
    אורך האיבר כ 13.5 ס"מ ולא עבה במיוחד אלא נורמלי בערך כ 12 ס"מ. האם זה עלול להכאיב במהלך משגלים? להפריע להריון וכו'?בצד שמאל הוא ישר כזה 30 מעלות. בצד השני הוא כמין בננה כזאת.הוא מתעקמם לא מהתחלה אלא אחרי כ2 ס"מ מהתחלה.
    זה יצא ממש 30 מעלות לכיוון צד שמאל. האם עקימות יכולה לגרום לבחורה לאי אורגזמה? כלומר שהיא לא תהנה מהמשגל?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין עקום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת

ד''ר אורי גור
    17/02/2010

עקמת מולדת עלולה להפריע לחדירה ולהנאה בקיום יחסים.
    לעתים יכולים להיות כאבים אצל בת הזוג
    אם מצליח לחזור לא צפויה בעית פוריות
    ממליץ לפנות להתייעצות אצל אורולוג העוסק בתחום (רצוי עם תמונות של הפין במצב זקפה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו