מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי במתן שתןאלי16/02/2010
אני סובל כבר 8 חודשיים מקושי מתן שתן הבעיה היא כאשר אני נותן שתן ההתחלה סבירה אך אני מרגיש שיש לי עוד שתן אך לא יוצא לאחר דקה אני לוחץ חזק ואז יוצא עוד שתן וכך שוב לאחר עוד דקה ועוד קצת הדבר גורם לי לכאבי בטן תחתונה ובמשך היום כאבים באשך שמאל ובפין עצמו לכל האורך ובקצה הפין ולחץ והיתקבצות של כל האזור וכאבים ולחץ כאילו יש לתת עוד שתן.הרופא אמר שזה דלקת בערמונית קיבלתי ב5.09 דוקסלין 14 יום לא עזר ב 7.09 דיספטיל 14 יום 8.09 שוב דיספטיל 10.09 דיספטיל 12.09 30 יום ציפרוטקס וקסטרלXL שום דבר לא עזר מדי פעם היה קצת שיפור אך הכל חוזר .US כליות תקין כיס השתן תקין איו נוזל חופשי בבטן בלוטת ערמונית 17 סמק לפני 5 שנים היתה 36 סמק שארית שתן 13 סמק PSA1.7 בציסטוקופית אמר תקין אבל בצנורית השתן היתה URETHRAL STRICTURE היצתמקות והוא הרחיב אותה בביקורי האחרון הבנתי מהרופא שהוא לא יודע מה לעשותי איתי אני סובל אין לי איכותי חיים ירדתי 6קילו כל התרופות גרמו לי נזק בכיבה אני לוקח לנטון 30 מג פעמיים מבקש ממכם חוות דעת איזה בדיקות אפשר לעשות כדי להמיך את החיים בתודה אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר אורי גור17/02/2010אם אכן ישנה היצרות בשופכה URETHRAL STRICTURE הטיפול אינו בהרחבה ואינו בתרופות
עליך לפנות לאורולוג העוסק בטיפול בהצרויות לבירור ואיפיון ההיצרות והחלטה על טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)