מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת כאב ואי נוחות באשכיםאלכס20/02/2010
כשבוע ימים אני מרגיש תחושת אי נוחות וכאב באשכים.
זה בא לידי ביטוח בעיקר בצד שמאל.
מה שקורה זה שאני מרגיש מין תחושת שריפה לפעמים בצד שמאל של הבטן התחתונה עד לחאשך השמאלי.
גם יש לי לפעמים תחושת אי נוחות בגלל זה, אני מרגיש שהאשך השמאלי יושב בצורה מוזרה בתחתונים, אני מרגיש שאני תמיד צריך לסדר שם משהו.
כשאני נושם עמוק למשל אני מרגיש שהחלק הזה שאמרתי שכואב מזיז את האשך כלפי מעלה, לפעמים זה גם שורף טיפה בגב ובמקומות מסביב, אבל זה לעיתים יותר רחוקות.
אפילו כשאני נושם רגיל אני מרגיש שכל זה למטה זה ביחד עם הנשימות שלי.
הייתי אצל אורולוג בדק את האשכים, אמר שהם תקינים.
אמר שיכול להיות שנתפס איזה שריר.
כבר שבוע ימים זה ככה, ואני לא מרגיש שום שריר תפוס.
דוקטור יש לך עצה בשבילי?
אם ההסבר לא היה ברור מספיק תגיד לי מה להוסיף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
ד''ר אורי גור21/02/2010לא ברור מה הבעיה
אם נבדקת על ידי אורולוג - כנראה שאין משהו חמור
אם נמשך - פנה לבדיקה חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר
אלכס21/02/2010חמור ככל הנראה אין, אני מקווה.
אבל בכל זאת יש בעיה, וכאבים, כמו שתיארתי בהודעה למעלה.
אפנה לאורולוג, תודה.
יש משהו שיכול להרגיע אפילו זמנית את הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס
ד''ר אורי גור22/02/2010לעתים הרמת שק האשכים יכולה להקל
גם משככי כאבים
ובדיקה חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)