מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות בקשר להידרוצלה,וריקוצלהמיכה21/02/2010
שלום ן, יש לי מספר שאלות
אני בן 28 היה לי בעבר כילד תסביב אשך ווריקוצל, לאחרונה אבחנו שיש לי הידרוצלה קטנה ויש לי קצת בעיות בזקפה ושפיכה מוקדמת.
1. באופן כללי האם ניתוח תסביב אשך(קיבוע)יכול לגרום של שפיכה מוקדמת?
2. יתכן ווריצל יכול לגרום לבעיות בזקפה בגלל שפחות דם עובר לאזור (עקב חסימה של הוריד).
3. קראתי על אפשרויות לטיפול בהידרוצלה, ונאמר שניקוז איננה בחירה אופימלית, מדוע?
4. האם קיום הידרוצלה בגיל זה מעיד על תחילת בקע?
5. האם איזהשהיא תערובת של בעיות אלו יכולות לגרום לאיזה שהן בעיות שגורמים לשפיכה מוקדמת וחוסר זקפה באופן כללי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכה
ד''ר אורי גור22/02/20101. לא
2. לא
3. כמעט תמיד חוזר לאחר שמנקזים
4. לא
5. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווריקוצלה דרגה III
טופי25/02/2010גילו אצלי בבדיקת אולטרה סאונד אשכים: ווריקוצלה דרגה III עם קוטר יריד בצד שמאל עד כ 0.27
והדגמת זרימת דם חוזרת בזמן וולסלבה.
אני בן 66. האם יש לזה משמעות בגילי? האם עלי לטפל בזה?
תודה מראש
טופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופי
ד''ר אורי גור25/02/2010המשמעות היחידה אם אתה מעוניין בפוריות - והוריקוצל מביא לפגיעה באיכות הזרע
אם לא רלוונטי - אין צורך לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)