בעיות בפין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בפין
    אנונימי
    22/02/2010

שלום רב.!
    ליפני מספר שנים בעת אוננות הרגשתי שקרה משהו .ואיבר המין שלי מיידית ניהיה שמוט ונפול בצורה יוצאת דופן כמו שלא היה בעבר.בבוקר קמתי ללא זיקפת בוקר וכך במשך שנה הייתי במצב של אין אונות .לא יכלתי לאונן וכמובן שלא לקיים יחסי מין.עשיתי בדיקת שתן וקיבלתי אנטיביוטיקה שעוררה לי את איבר המין זיקפות בבוקר בערב ובמהלך היום הייתי מאוד מרוצה שהמצב השתפר גם נפשית.לאחר שאוננתי והייתה פליטת זרע הזיקפות בוקר פסקו.. האם יש לי פגיעה כלשהי בדרכי השתן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בפין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימי

ד''ר אורי גור
    25/02/2010

כנראה שלא
    לא תיארת בעיות הקשורות בדרכי השתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנונימי
    18/04/2010

במידה וזרימת השתן התחלשה..ויש קושי וזרם שעומד ונעצר כשישנה כמות נוספת...? דבר הגורם לטיפטוף ולסחיטה מרובה של הפין בסיום השימוש אפילו בנייר אני סוחט שיצא הכוול..וזה פשוט מתסכל? האם הדבר עלול לגרום לבעיות זיקפה..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר אורי גור
    21/04/2010

לא יגרום לבעיות זקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו