חוסר זיקפה וחשק

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חוסר זיקפה וחשק
    יוני
    16/10/2007

שלום דוקטור לפני שנתיים אשכיי נחבלו ע"י אטב כביסה שבה האטב נתפס על האשכיים ממש(לא בשק) מאז אין זיקפות בוקר ואין חשק מיני בכלל.כמו כן,יש בעיה בשפיכה שבה הזרע לא מושפרץ אלא נוזל בכמות קטנה של כמה טיפות.(ובכמות קטנה בהרבה מהרגיל).
    ביצעתי בדיוקת דם והן היו תקינות ביצעתי בדיקת סונר רקטלי ויצא תקין,כמו כן רופא בדק אותן ידני והוא אמר שהן תקינות(האשכים(אך המליץ לעשות בדיקת NPT שבה הזיקפות שהיו בלילה היו חלשות וללא משמעות והביא למסקנה שיש בעיה אורגנית .אני ממורמר ומשתגע מיזה כי ניסיתי באמת הכל וכבר נמאס לי ואני מתחיל להשלים עם האסון.
    כמו כן ביצעתי שיחות של טיפול מיני עם סקסולוגית ועם רופא אך ללא הועיל .
    שאלתי קודטור אם מה שקרה לי כמופרט לעיל מצריך נזק פיסיולוגי או שזה דבר שלא פוגע באיכות הזרע ובחשק ובזיקפה(כמו שקרה לי שאיבדתי את שלושתם),ואם כן מה עוד יש לי לעשות איך אני יוצא מהמצב הנורא.
    אני מודע מקרב לב על תשומת הלב ואם תוכל לעזור אהיה מאושר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר זיקפה וחשק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר זיקפה וחשק

ד''ר נחום זילבר
    17/10/2007

אביב,
    משאלתך הבנתי שמצבך אינו נעים לאור כל הדברים שכתבת. איני חושב שניתן לעשות טיפולים מתאימים דרך הפורום, אולם אני יכול לייעץ לך- פנה לרופא אורולוג המתעסק בתפקוד מיני באזור מגוריך, הבא לפניו את כל הבדיקות והברור שעשית עד היום ואני בטוח שהוא ינסה לעזור לך כמיטב יכולתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו