מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שליטה בסוגריםאלמוני21/03/2010
בן 26. מזה שלוש שנים בהערכה גסה אני זקוק לגירוי מכני כמעט בכל פעם שאני נותן שתן.
את הגירוי אני מספק בידיי, עדיף ביד רטובה מעט.
לפני שנה וחצי גיליתי פריצת דיסק בין L5-S1 ואני סובל ממנה ויכול להחליט על ניתוח משיקולי "איכות חיים".
מעולם לא קישרתי בין הדברים כי הנחתי שהשאלה האם אני שולט בסוגרים מכוונת להאם הכתמתי את עצמי בלא שליטה וכן משום שהתופעה החלה הרבה לפני שידעתי על בעיית הגב והנחתי שככה זה אצלי.
הערב בבדיקה אצל כירופרקט הדבר התברר והדליק אצלו נורה אדומה לגבי מצבי אם כי הודה כי לא שמע על כך ב25 שנות עיסוקו.
הוא הפנה אותי לאורתופד שלי ואני כמובן לא מחליף פורום באינטרנט בבדיקה אך ברצוני לברר את הנושא עד תום בינתיים.
האם לך מוכר סימפטום כזה כמצביע על לחץ ישיר על העצב הרלבנטי למתן שתן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר אורי גור22/03/2010לא ברור מהו גירוי מכני
בכל מקרה, פריצת דיסק יכולה להשפיע על מערכת העצבים האחראית על תפקוד שלפוחית השתן
פנה לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)