אצירת שתן - שלפוחית נירוגנית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אצירת שתן - שלפוחית נירוגנית
    אור
    01/04/2010

שלום, מזה מספר חודשים אני סובלת מאצירת שתן, שלפוחית לא מתכווצת (על פי אורודינמיקה) ומצנטרת כל מספר שעות. הרקע לבעיה אינו ברור. בתקופה האחרונה הייתי עם קטטר קבוע בעקבות זיהומים ולאחר הוצאת הקטטר שמתי לב שיש לי בריחת שתן ז"א אני לא מרגישה צורך להשתין אבל פתאום מרגישה שאני רטובה (לא טיפות ממש כמות שתן). קרה גם פעם ששמתי לב לבריחה ומיד שמתי כוס מדידה והכמות הייתה 180 מ"ל. מיד לאחר בדיקה זו צינטרתי ולא הייתה שום שארית. האם זה אומר שהבעיה של השלפוחית מתחילה להסתדר והשלפוחית שלי מתכווצת או שזו בעיה חדשה? מה לדעתך אני צריכה לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור

ד''ר אורי גור
    01/04/2010

לא ציינת את גילך.
    האם נבדקת על ידי נוירולוג.
    מציע להמשיך במעקב אורולוגי מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלפוחית נוירוגנית ע"פ אבחנת אורולוג

אור
    01/04/2010

בת 26. נבדקתי אצל נוירולוג ועשיתי בדיקת MRI והבדיקות יצאו תקינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

ד''ר אורי גור
    03/04/2010

חשוב להמשיך במעקב אורולוגי
    יתכן והמצב חולף ומתחילים להיראות סימני התאוששות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו