מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גודל איבר המיןד'10/04/2010
שלום.
אני בן 16 ורציתי לדעת עד איזה גיל איבר המין גדל?
כי עד עכשיו אני לא חושב שהאורך מתאים לגילי, סביבות ה12-13 ס"מ אם לא פחות בכמה מ"מ..
האם יש סיבה לדאגה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר אורי גור10/04/2010הגודל משתנה בין אדם לאדם (כמו גם הגובה, מידת הנעליים, וכו')
יתכן וטרם סיימת את הגדילה, אם כי הנתונים שציינת בהחלט מתאימים לממוצע באוכלוסיה - כך שאין מקום לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.
ד'13/05/2010כשאיבר המין במצב רפוי לפעמים הוא מגיע למימדים מאוד קטנים, במיוחד לאחר התעמלות הוא פשוט "מתכווץ" ונראה קטן מאוד.
גם מעולם לא עינגתי את עצמי למצב של גמירה, האם זה תקין לנער בן 16?
והאם באמת גודל של 11-13 ס"מ זה תקין לנער בגילי? האם זה יכול להמשיך לגדול? זה פשוט מדאיג, אני רואה אנשים מבוגרים שבגדלים כאלה פונים למומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תענו על השאלה השניה. קראו
ד'16/05/2010לרוב שאני מודד, בזקפה די חזקה האורך הוא 12 ס"מ, ובערך כמעט 5 לרוחב.
האורך קצת מטריד אותי כי אני כבר בן 16 וזה נראה כאילו אין לאיבר המין לאן לגדול, וזה מבאס להיות 3 ס"מ מתחת לממוצע, ולהיחשב כאחד עם איבר מין קטן.
גם במצב רפוי איבר המין נראה מצחיק, בערך 7 ס"מ, וזה כבר מתחיל להדאיג אותי מה יהיה בצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד
ד''ר אורי גור17/05/2010אל תהיה מוטרד.
הפין קטן בהרבה במצב רפוי אצל רוב האנשים
הממוצע נע בסביבות 12-13
בכל מקרה- תהיה מרוצה ממה שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה קטנה.
ד'19/05/2010אני שמח לשמוע, אבל לצערי ברוב המקומות באינטרנט שאני בדקתי הממוצע הוא בדר"כ 14-15 ו-8 במצב רפוי.
וגם לא תמיד אצלי במצב רפוי הגודל הוא 7 ס"מ.
ובקשר לגדילה - יכול להיות שהאיבר ימשיך לגדול? כי לפי מה שנראה כרגע זה לא קורה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על משהו.
ד'27/05/2010ציינתי גם שמעולם לא אוננתי. האם זה תקין?
כי בגיל 16 אני חושב שנדיר מאוד שאדם לא מאונן. אני פשוט לא מרגיש את הדחף הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)