מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- PROBLEMגלעד20/10/2007
שלום לא יודע אם זה קשור ...לפני שנתיים הייתי עם זונה היה מין מוגן בקונדום אבל מאז אני בפחד ולא קיימתי יחסי מין מאז....בכל מקרה בצעתי בדיקות איידס 3 חודשים אחכ וחצי שנה אחכ ואפילו יותר משנה אחכ והתוצאה שלילית....אתמול אחרי יותר משנתיים מהמקרה מצאתי על שק השכים שלי כל מיני נקודות כחולות נראות כמו נימים זה תת עורי ולא בולט על העור הנקודות נמצאות בחיבור בין בלוטות חלב שנמצאות על שק האשכים לבין העור הרגיל (הנקודות לא מרוכזות במקום אחד אלא ליד כל בלוטת חלב יש נקודה כחולה כזו)האם זה משהו מסוכן ??צריך להלחץ???אגב אני בן 28 אגב את הנקודות הללו אני רואה רק שאני מותח את שק האשכים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלעד
ד''ר נחום זילבר23/10/2007אין כל בעיה. אין קשר לאיידס. אלו הם נקודות אדומות (ביטוי של קפילרות) שחולפות מעצמן בדרך כלל. במידה וגם בעתיד הם יופיעו - פנה לרופא עור.
אגב, מדוע אתה נמנע מיחסי מין ואתה בן 28 בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)