התכווצויות בשק האשכים. אשמח לתשובה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• התכווצויות בשק האשכים. אשמח לתשובה
    ניר
    12/04/2010

שלום.
    אני בן 28 וסובל מזה כ3 חודשים מתחושת אי נוחות, מלאות ונפיחות מינימלית באשך בשמאלי, בעיקר אחרי ישיבה ממושכת. בנוסף יש לי כאבים עמומים באיזור המפשעה אך ללא בעיות בדרכי השתן. לאחרונה נבדקתי באולטרהסאונד שהדגים מספר ציסטות באפידידימיס וכן וריקוצלה באשך השמאלי עד גודל 0.32 ס"מ במבחן ולסלבה. בנוסף נבדקתי ע"י מספר אורולוגים שכולם לא התרשמו שהוריקוצלה מצריך התערבות כירורגית כלשהי בשלב זה.
    את הכאב במפשעה הם שייכו לבעיה אורטופדית מכיוון שגם בסי.טי לא נמאו אבנים או בעיה אחרת והכל נראה תקין.
    בשבועיים האחרונים שמתי לב שלאחר ישיבה ממושכת לתחושת האי נוחות מתלוות התכווצויות ותזוזות לא רצוניות באשכים שנמשכות מספר שעות. הנני סטודנט ואני חייב לשבת ללמוד שעות ארוכות והתחושות האלה מפריעות לי מאוד בשיגרת החיים.
    ברצוני להוסיף שאורולוג נוסף שראה אותי לפני ההדמיות חשב שייתכן ומדובר בפרוסטטיטיס כרונית אך הדבר נשלל ע"י האורולוגים הבאים ולכן לא התחלתי טיפול אנטיביוטי כלשהו.
    אשמח לקבל חוות דעת שלכם מה מקור ההתכווצויות הללו ומה כדאי לעשות בהמשך. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נ

ד''ר נחום זילבר
    14/04/2010

"התכווצויות" יתכן והן קשורות בבעיות דלקתיות במערכת השתן. אולם, גם במתחים נפשיים וכד'.
    אם התופעה הזו מלווה בצריבה בשתן או בפליטה גם אני הייתי חושב על פרוסטטיטיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה.

ניר
    15/04/2010

תודה על התשובה.
    אין לי תופעות של צריבה או בעיות בשתן. הסימפטומים הנוספים הקיימים הם, גלי חום בגב בתחתון וכאב עמום במיקום משתנה בבטן תחתונה, לרוב באיזור עצם הפיוביק ובדר"כ אחרי ישיבה ממושכת.
    האם יכולות להיות תופעות של התכווצות האשכים גם כתוצאה מוריקוצלה (שינוי טמפרטורה באשכים)?
    איך בודקים האם יש לי פרוסטטיטיס כרונית?
    האם יכול להיות פרוסטטיטיס כרונית בגיל צעיר וללא בעיות בשתן?
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו