מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קור בפיןאבי22/10/2007
ד"ר שלום רב
אני בן 29. מזה כשנה אני סובל מקור באיבר המין והדבר מתבטא בריבוי במתן השתן, בעיקר בעת שכיבה .כלומר - שאני שוכב במיטה ואף מתכסה ובכל הגוף חם לי (וטמפ' החדר נורמלית) עדיין אני חש שהפין קר מה שגורם לי להשתין לעיתים תכופות.בדיקות שביצעתי תקינות.
האם תופעה כזו מוכרת וידועה לך? יכול להיות שזה קשור לזרימת דם לקויה,קרי- לא מגיע דם לפין במצב מאוזן? מה ניתן לעשות שכן קשה לי לישון מכיון שאני כל הזמן חש בצורך להשתין ואני נרדם רק לאחר שאני מביא את הפין למצב זקפתי (מלא\חלקי) ורק אז אני לא מרגיש בצורך לפיפי כי הפין חם יותר.
אודה מאוד באם תוכל לתת לי מענה או הפניה לגורם שיכול לעזור . תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קור בפין
דרור12/07/2015היי אבי, גם אני מרגיש קור בפין לפעמים בשכיבה, בעמידה ובישיבה ולא מצליח למצוא פתרון. נאמר לי שזה יכול להיות אולי חוסר איזון בשרירים של רצפת האגן, שהם מתוחים מדיי או רפויים מדיי אפילו עשיתי mri ולא מצאו כלום. אשמח לדעת איך התגברת על הבעיה ומה היה הפתרון. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקור
ד''ר נחום זילבר23/10/2007לא מוכרת לי תופעה כזאת. מה הקשר בין השתנה מרובה, זקפה וקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיפות שתן
אבי27/10/2007אולי לא הסברתי טוב את עצמי. הקשר בין קור לריבוי שתן ,למיטב הבנתי , הוא שבמצבי קור שלפוחית השתן נוטה להתכווץ מה שגורם לדחיפות במתן השתן.
הבעיה שלי שאני כל הזמן חש בצורך להשתין. במהלך היום הדבר לא מפריע לי מכיון שכולנו אנשים מבוגרים המסוגלים להתאפק גם שמרגישים בצורך להשתין ואף להתעלם מכך ואולם בלילה ,שאני שוכב לישון , אני מרגיש כאילו יש לי שתן שעומד ממש בכיפת הפין והדבר מונע ממני להרדם על-אף שמנת השתן קטנה מאוד. הקשר לקור מבחינתי הוא שאני נוגע בפין אני חש שהוא מכווץ וקר ואולי מכאן תחושת הצורך להשתין.
אולי הבעיה פסיכולוגית ועליי לשקול פניה לרפואה משלימה/פסיכולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיפות
ד''ר נחום זילבר27/10/2007יתכן ואתה צודק. ההמלצה שנתת לעצמך נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)