קור בפין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• קור בפין
    אבי
    22/10/2007

ד"ר שלום רב
    אני בן 29. מזה כשנה אני סובל מקור באיבר המין והדבר מתבטא בריבוי במתן השתן, בעיקר בעת שכיבה .כלומר - שאני שוכב במיטה ואף מתכסה ובכל הגוף חם לי (וטמפ' החדר נורמלית) עדיין אני חש שהפין קר מה שגורם לי להשתין לעיתים תכופות.בדיקות שביצעתי תקינות.
    האם תופעה כזו מוכרת וידועה לך? יכול להיות שזה קשור לזרימת דם לקויה,קרי- לא מגיע דם לפין במצב מאוזן? מה ניתן לעשות שכן קשה לי לישון מכיון שאני כל הזמן חש בצורך להשתין ואני נרדם רק לאחר שאני מביא את הפין למצב זקפתי (מלא\חלקי) ורק אז אני לא מרגיש בצורך לפיפי כי הפין חם יותר.
    אודה מאוד באם תוכל לתת לי מענה או הפניה לגורם שיכול לעזור . תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קור בפין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קור בפין

דרור
    12/07/2015

היי אבי, גם אני מרגיש קור בפין לפעמים בשכיבה, בעמידה ובישיבה ולא מצליח למצוא פתרון. נאמר לי שזה יכול להיות אולי חוסר איזון בשרירים של רצפת האגן, שהם מתוחים מדיי או רפויים מדיי אפילו עשיתי mri ולא מצאו כלום. אשמח לדעת איך התגברת על הבעיה ומה היה הפתרון. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קור

ד''ר נחום זילבר
    23/10/2007

לא מוכרת לי תופעה כזאת. מה הקשר בין השתנה מרובה, זקפה וקור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיפות שתן

אבי
    27/10/2007

אולי לא הסברתי טוב את עצמי. הקשר בין קור לריבוי שתן ,למיטב הבנתי , הוא שבמצבי קור שלפוחית השתן נוטה להתכווץ מה שגורם לדחיפות במתן השתן.
    הבעיה שלי שאני כל הזמן חש בצורך להשתין. במהלך היום הדבר לא מפריע לי מכיון שכולנו אנשים מבוגרים המסוגלים להתאפק גם שמרגישים בצורך להשתין ואף להתעלם מכך ואולם בלילה ,שאני שוכב לישון , אני מרגיש כאילו יש לי שתן שעומד ממש בכיפת הפין והדבר מונע ממני להרדם על-אף שמנת השתן קטנה מאוד. הקשר לקור מבחינתי הוא שאני נוגע בפין אני חש שהוא מכווץ וקר ואולי מכאן תחושת הצורך להשתין.
    אולי הבעיה פסיכולוגית ועליי לשקול פניה לרפואה משלימה/פסיכולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיפות

ד''ר נחום זילבר
    27/10/2007

יתכן ואתה צודק. ההמלצה שנתת לעצמך נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו