מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגבלה בזווית הזיקפהיניב19/04/2010
שלום, אני בן 22 ומאז ומתמיד כאשר איבר המין שלי בזיקפה, ניתן להרים אותו לזווית של עד 90 מעלות בלבד (אופקי ביחס לגוף).
אם אנסה בכוח להרים אותו לזווית יותר גדולה (הכוונה- לנסות שהוא יגע בבטן) לגמרי לא אצליח לעשות זאת והוא יעצר בזווית אופקית לגוף.
א. אני מבין כי ניתוח הוא הטיפול היחיד למקרה שכזה, האם זהו ניתוח מסובך?
ב. האם אפנה לאורולוג בקופ"ח הוא ידרוש ממני לבצע מולו זיקפה?
תודה רבה על העזרה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב
ד''ר אורי גור21/04/2010אם לא מדובר בעקמת המפריעה לחדירה - אין צורך בניתוח
פנה לאורולוג אם רצונך בהערכה ותשובות.
(אני נוהג לבקש לבוא למרפאה עם צילומים (במצלמה) של הפין בזמן זקפה, ממספר זויות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בבקשה
יניב21/04/2010החדירה עצמה היא אפשרית, אך הבעיה היחידה היא שמצב זה מגביל אותי מבחינת כמות התנוחות האפשריות ביחסי מין (לא ניתן לבצע תנוחות שדורשות שאיבר המין יהיה כלפי מעלה, קרוב לבטן).
האם עדיין יש עילא לנתח?
ידוע לך האם יכול להיות מצב שאורולוג בקופ"ח ידרוש לבצע מולו זקפה? במידה ולא, האם חייב להביא תמונה של איבר המין בזיקפה? דרישות אלו ממש לא נעימות, בלשון המעטה.
הרי ההסבר שלי הוא פשוט וברור. אם אני מסביר זאת היטב לרופא מדוע לא ניתן לתת טיפול ללא צפיה בזיקפה?
תודות לך על העזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב
ד''ר אורי גור26/04/2010יש לעיין בתמונות כדי להתרשם מכיוון העקמת וחומרתה על מנת לתכנן את התיקון הניתוחי.
אינני נוהג לבקש ממטופל להדגים את זקפתו במרפאה, רק בתמונות.
ההחלטה לניתוח מבוססת על מידת ההפרעה לתפקוד המיני- ולכן במידה רבה תלויה בך.
כיוון שאין טיפול פרט לניתוח - חשוב לתכנן אותו נכון ולתאם ציפיות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)