מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בפי הטבעת או הערמוניתיוסי25/04/2010
שלום, אני בן 19 ויש לי בעייה של אוננות יתר. זה מגיע למצבים שאני יכול לאונן 7 פעמים ביום! (בינתיים אני מנסה להפסיק לאונן כי אני מרגיש שזה סתם פוגע בי) כשאני מאונן הרבה יש לי מין דקירות בפי הטבעת או בערמונית אני לא בטוח בדיוק באזור, ועוד משהו יש לי לפעמים מין דגדוגים בפי הטבעת וקצת יותר עמוק (ניראה לי שזה בערמונית) רוב הסיכויים שזה לא תולעים. הדגדוגים האלה משגעים אותי אני חייב שזה יסתיים כבר. ממה יכולים לנבוע הדגדוגים והצריבות? האם יכול להיות גורם אחד שגורם לשני הבעיות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר26/04/2010אם הדגדוג בזמן אוננות, אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
יוסי02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר נחום זילבר02/05/2010הדגדוג- דקירה הוא צורה של הנעת יתר מהאוננות באזור פי הטבעת או בקצה האיבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שזה לא יעבור?
יוסי03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר משהו בקשר לנטייה מינית?
יוסי03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
יוסי03/05/2010מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות פשוט אני לחוץ. יכול להיות שיש לי את הדגדוג הזה בגלל האוננות יתר? בגלל שאני מאונן הרבה מאוד כל יום אז עכשיו זה לא מספיק כדי לגרות אותי מינית ו"הרף עלה". האם זה הגיוני? כי פעם לא היה לי את הדגדוגים האלה. במידה ואני אפסיק לאונן למשך כמה חודשים האם אני אחזור למצב הנורמלי? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)