טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 25, מזה כשנה יש לי כאבים באשך שמאל ובמפשעה, לאחר בירור אצל אורולוג ואלטראסאונד לפני כחודשיים, של הכליות והאשכים, היה ממצא של התרחבות כלי הדם הורדיים משמאל עד לרוחב של 3-5 מ"מ. ונמצאו מוקדים אקוגניים זעירים בכליות. הופנתי ל Spiral CT, וצילום בטן ריקה.
עדיין לא ניגשתי לעשות את בדיקת ה CT וזאת מחשש שהכאב אינו נובע בעצם מהכליות, וסתם אעבור בדיקה שרמת הקרינה בה גבוה. וכמו כן מזה כחודש התחילו אצלי כאבים חזקים גם מצד שמאל באזור המותן, עד כדי כך שאני מתקשה לנהוג כי החגורה לוחצת לי ומכאיבה. ג'ינסים שאני לובש גם גורמים לכאב בצד הנ"ל, ובימים האחרונים הכאבים החריפו לכזה מצב שבמתן שתן אני מרגיש כאב באותו האזור.
אודה לכם אם תוכלו להנחות אותי לגבי המשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד