מבקש עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• מבקש עזרה דחופה
    מוטרד
    05/05/2010

שלום רב,

יש לי וריקוצל בדרגה 4 ואני אמור לעבור ניתוח בעוד שבועיים בערך.
    בתקופה האחרונה שמתי לב ששק האשכים מקבל צבע אדום, לא כל הזמן הוא בצבע אדום, אין לי גירודים בעור ונבדקתי אצל רופא עור והוא אמר שלא מדובר בבעיה בעור במיוחד גם אם אין גירודים. אני גם מסתכל על העור מקרוב כשהוא לא אדום ואני לא רואה שיש בעיה העור, העור נראה טבעי ובריא, אני יודע איך נראית פטרייה על העור כי הייתה לי במפשעה ואני כל כך בטוח שאין פטריה על עור שק האשכים. בעצם אין סימנים על העור שמעידים על בעיה בעור כמו פטריה או דבר אחר. מה יכול להיות הצבע האדום הזה? יש לי תחושה שצבע אדום נגרם כתוצאה מהוריקוצל, בגלל התחממות יתר של האשך והצטברות הדם, אז זה גורם לצבע אדום על העור. לציין גם כי אין תחושות לא נעימות בשק האשכים וגם בגוף, ההרגשה הכללית בגוף טבעית לחלוטין וגם בשק האשכים.

שאלה שניה:
    לפני שלושה חודשים עשיתי תנועה חדה בזרוע היד וזה גרם לכאבים בגב (בעמוד השדרה ובעצם השכם) וגם ברגל ימין. מדי פעם יש כאבים, נבדקתי אצל אורתופד ושלח אותי לאוטראסאונד כתף ימין אבל עוד לא הגיע התור שלי, אני משתמש בשק מים חמים (זה שמשתמשים בו בטיפול פיזיתרפי) וגם בוולטרן כדי לטפל בכאבים. יש שיפור מסויים . כפי שציינתי שאני אמור לעבור ניתוח וריקוצל, רציתי לדעת אם זה יכול לגרום ליזושהי בעיה במהלך הינתוח? הרופא האורתופד אמר לי שתנועה חדה כזו לא יכולה לגרום לדיסק וככל הנראה שלפי דבריו אין בעיה רצינית. אני חושב שהבעיה היא קשורה יותר לשרירים של הגב ולא לעמוד השדרה.

נא לעזור לי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה נוספת

מוטרד
    05/05/2010

בנוסף, לפני 10 ימים היו לי כאבים באפדידמוס ונבדקתי אצל אורולוג והוא אמר שהגורם להכאבים הוא הוריקוצל ואז שאלתי אותו אם זו יכולה להיות דלקת, אז הוא אמר לי שאין סימנים של דלקת. תופעת שק האשכים האדום הייתה גם לפני שנבדקתי אצל האורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו