אשכים בגובה שונה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אשכים בגובה שונה
    רון
    06/05/2010

דר הי,
    בזמן האחרון שמתי לב שבזמן זקפה האשך הימני שלי יותר גבוה מאשך השמאלי (כאילו האשך השמאלי נופל יותר). אני רק אציין לפני חודש וקצת חשתי כאב באשך הימני שהוא עדיין רגיש למגע, הלכתי לאורולוג והוא אבחן אצלי וריקולציה והפנה אותי לאולטראסאונד, האולטראסאונד יצא תקין.
    לא אמרתי לרופא שהאשך הימני שלי יותר גבוה מהשמאלי מכיוון ורק עכשיו שמתי לב לזה, השאלה שלי היא האם זה משמעותי, או האם זה יכול לשפוך קצת אור על הרגישות באשך.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשכים בגובה שונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו

רון
    08/05/2010

שכחתי להוסיף שגם לאחר מישוש באזור שמתי לב שעל האשך הימני יש מעיין נקודה קשיחה בולטת קצת, בדקתי אם יש סימטריה ולא מצאתי משהו כזה באשך השמאלי. יכול להיות שזה תמיד היה שם אבל אף פעם לא ממש בחנתי לעומק את האשכים שלי.
    בנוסף הרגשתי עוד נקודה קשיחה במקצת על הבסיס של האיבר אבל זה לא משהו שניתן לראות אלא רק להרגיש מכיוון וזה מתחת לעור, שוב ייתכן מאוד שזה תמיד היה שם פשוט לא ידעתי מזה.

אשמח לדעת אם זה נשמע תקין או משהו שצריך לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

ד''ר אורי גור
    10/05/2010

האשך השמאלי בגברים רבים נמוך יותר. הסיבה לא ברורה, אך אין לכך משמעות.
    לגבי הנקודות הנוקשות שמיששת - מציע לפנות להיבדק אצל רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו