מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זקפה "הפוכות"אלון25/10/2007
שלום, יש לי חברה, אנחנו ביחד כבר 5 שבועות, עוד לא שכבנו, וכל הזמן שאני איתה משום מקום מופיעה לי זקפה [גם אם אנחנו לא עושים כלום וסתם מטיילים מחובקים] ,לא תמיד היא מלאה לגמרי
לפעמים אחרי פגישה איתה יש לי כאבים באשכים
יש לציין שבעוד פחות מחודשים ימלאו לי 18 שנה ...
שאלתי היא כזאת, האם יש דרך שהיא לא ניתוחית או לא כוללת בדיקות, זאת אומרת משחה או כדורים או אפילו מאכל או משקה, שיכולים לעכב זקפה ? או להקשות על הופעתה ?
תודה אני ממש מודאג והבעייה מביכה ומטרידה אותי [לכן אני מתבייש לגשת לרופא בקופת חולים]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זקפה "הפוכות"
ד''ר נחום זילבר26/10/2007חלילה וחס מ"עיכוב זקפה" או שטויות אחרות מעין אלה. תשמח בחלקך, זה נורמאלי, הגיוני ותקין שזה קורה לך והלוואי עליך גם בעוד שנים רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
אלון26/10/2007עם כל הכבוד ל"ברכה" הזאת, הדבר האחרון שאני מקווה שזה יהיה איתי שנים רבות
זה גורם למבוכה רבה, ועדיין הייתי רוצה לדעת אם אולי הבעייה אפילו פסיכולוגית ואיך לפחות אם לא לעכב, אז לפחות לשלוט על זה יותר ?
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
ד''ר נחום זילבר27/10/2007התופעה היא טבעית ונורמלית. אין מקום לפסיכולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)