בעיות זקפה "הפוכות"

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה "הפוכות"
    אלון
    25/10/2007

שלום, יש לי חברה, אנחנו ביחד כבר 5 שבועות, עוד לא שכבנו, וכל הזמן שאני איתה משום מקום מופיעה לי זקפה [גם אם אנחנו לא עושים כלום וסתם מטיילים מחובקים] ,לא תמיד היא מלאה לגמרי
    לפעמים אחרי פגישה איתה יש לי כאבים באשכים
    יש לציין שבעוד פחות מחודשים ימלאו לי 18 שנה ...

שאלתי היא כזאת, האם יש דרך שהיא לא ניתוחית או לא כוללת בדיקות, זאת אומרת משחה או כדורים או אפילו מאכל או משקה, שיכולים לעכב זקפה ? או להקשות על הופעתה ?
    תודה אני ממש מודאג והבעייה מביכה ומטרידה אותי [לכן אני מתבייש לגשת לרופא בקופת חולים]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה "הפוכות"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה "הפוכות"

ד''ר נחום זילבר
    26/10/2007

חלילה וחס מ"עיכוב זקפה" או שטויות אחרות מעין אלה. תשמח בחלקך, זה נורמאלי, הגיוני ותקין שזה קורה לך והלוואי עליך גם בעוד שנים רבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל

אלון
    26/10/2007

עם כל הכבוד ל"ברכה" הזאת, הדבר האחרון שאני מקווה שזה יהיה איתי שנים רבות
    זה גורם למבוכה רבה, ועדיין הייתי רוצה לדעת אם אולי הבעייה אפילו פסיכולוגית ואיך לפחות אם לא לעכב, אז לפחות לשלוט על זה יותר ?
    ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלון

ד''ר נחום זילבר
    27/10/2007

התופעה היא טבעית ונורמלית. אין מקום לפסיכולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו