מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תכיפות במתן שתןרונית11/05/2010
שלום!
אני סובלת די הרבה זמן אפילו שנים כל רבע שעה אני צריכה ללכת לשירותים. בלילה אני יושנת טוב ואין לי בעיה עם זה , אני לא יכולה להיסתובב באף מקום כי אני תמיד חייבת שירותים בקירבת מקום , האם זה אומר שיש לי שלפוחית קטנה אני לא פניתי לרופאה כי אני מפחדת שתישלח אותי לבדיקות והבדיקות יהיו פולשניות , אין לי שום דלקת כי עשיתי בדיקות שתן אין כאבים רק מין לחץ כזה , האם יש קשר לזה שאני שותה יחסית הרבה קופאין , אני שותה לפחות 5 כוסות ביום ,
איזה בדיקות עושים לבדוק את זה ?
מחכה לתשובה מהירה ,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ד''ר נחום זילבר16/05/2010זה לא קשור לקפה
פני לאורגניקולוג שיבדוק את מצבך וישלול ציסטיטיס אינטרסטיציאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית17/05/2010מה זה נשמע מלחיץ שנים אני ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית17/05/2010קראתי על זה , אבל התסמינים חמורים ולא מתאימים לי
הטלת שתן לילית שאין לי את זה ,דווקה בלילה אין לי בכלל בעיה
כאבים כרוניים- ממש לא
זיהומים גם לא, הבדיקות האחרונות שעשיתי תקינות ,
האם בכל זאת זה יכול להיות זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר
ד''ר נחום זילבר17/05/2010יתכן.המשיכי בבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי פניה לרופאת משפחה
רונית24/05/2010פניתי לרופאת משפחה בעניין והיא אמרה לי שיתכן ויש לי שלפוחית רגיזה ושזה לא יתן לי הרבה לעשות סונר כליות כי רואים יותר אם יש פוליפ או אבן בכליות ויש בדיקות אחרות שהם ממש פולשניות וגם הטיפול זה כדורים והיא אמרה לי שאם אני רואה את עצמי שותה כדורים במצבי? ושהיא לא הייתה ממליצה לי נותנים את זה יותר לנשים עם בריחת שתן מבוגרות , ושעדיף לי להמשיך עם זה לאור המצב שזה המון זמן ולפי בדיקות שתן אין לי דלקת , רציתי לדעת מה אתה אומר על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
רונית27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
רונית03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ד''ר נחום זילבר13/06/2010איני מתכווח עם רופאת משפחה. בקשי הפנייה לאורוגניקולוג שימשיך את הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)