טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כחודש התחילה אצלי צריבה קלה בעת מתן שתן והפרשות מדי פעם . לקחתי דוקסילין פעמים ביום במשך 10 ימים . הצריבה נעלמה וגם ההפרשות נעלמו. בשבועיים האחרונים אני מרגיש הרגשה קצת מוזרה בפתח השופכה כמו סוג של עקצוץ לפעמים מרגיש שכביכול ישנו נוזל בצינור השופכה כאשר למעשה אין. מה גם שאם בעבר אחרי שהטלתי שתן הייתה נקודה קטנה על התחתונים , עכשיו הנקודה גדולה יותר. רצוי לציין שגם ביצעתי בדיקות שתן ומחלות מין והכל יצא תקין. פניתי לאורולוג והוא אמר שזה עובר מעצמו ואם אני רוצה אני יכול לקחת גם ציפרודקס למשך שבוע. האם יש ממה לדאוג ? או שעדיין יכול להיות שיש שרידים ממה שהיה בעבר? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד