טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי אליאב, אני בן 21. אני לא נוהג לקיים יחסי מין (אני בתול) וכן, גם לא מאונן מרצון. פליטת זרע מתרחשת אצלי רק כחלק מקרי לילה בתדירות של פעם בשלושה-ארבעה חודשים. קודם כל, הייתי רוצה לדעת אם לאורח החיים הלא-מיני הזה עלולות להיות, באופן כללי, השלכות בריאותיות לא רצויות.
שנית, אני פה בשביל לספר על מקרה שהתרחש הלילה בקרי הלילה. בעיצומה של האוננות-השנתית הזו התעוררתי בתחושת כאב עז שנמשך מספר שניות. במהלך השפיכה הרגשתי זרימה של נוזל הזרע, כאב, והשפיכה עצמה אל מחוץ לפין הייתה דלה מאוד: ממש כאילו נוצרה חסימה בצנרת שלא איפשרה שפיכה של כל הנוזל.
אציין שאין לי בעיות במתן שתן, ושמקרה זה נחווה בפעם הראשונה. מה קרה?
בתודה, אליאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד